Új hozzászólás Aktív témák

  • #77646080

    törölt tag

    válasz Gyuri27 #141210 üzenetére

    "Olvastam a wotinfón. hogy az új prem tankok azért op-k mert aki valós pénzt rak bele az ne coppjon. Mert az milyen már."

    Itt van egy kis tévesztés nálad. :) Két külön témát kevertél össze: az új prémium járművek esetét a korábbi Tier VIII prémiumok jövőbeli buffolásával. Az ominózus cikk egyértelműen másképp szól.

    [Fejlesztői hírrepeszek #256]

    "Valószínűleg a Defender és Chrysler tankokra gondolsz leginkább. Nos, ezen járműveken a Maus ággal párhuzamosan dolgoztunk. A fő ötlet az volt, hogy visszaállítsuk a páncélzat jelentőségét a játékban, mert a játékosok arra panaszkodtak, hogy nem lehet érdemben játszani a nehéz tankokkal, mivel folyamatosan átütik őket. Ezért olyan tankokat raktunk a játékba, amik már jobban páncélozottak." - Ez a friss prémiumok magyarázata.

    "Régen a prémium tankok kicsit gyengébbek voltak mint normál társaik. Nem akarunk ezen irány mentén továbbhaladni, nevezetesen hogy "tökön rúgjuk" azon játékosokat akik valós pénzt fektetnek a játékra, mert ez meglehetősen igazságtalan dolog. Hamarosan sok t8-as tank lesz buffolva lesz.
    Makarov: Igen, van egy listánk a tankokról, melyek hamarosan (1-2 hónapon belül) erősítve lesznek. És igen, a KV-5 is a listán van.
    Ez felvezeti a következő kérdésem: mi lesz a régi prémium tankokkal?
    Makarov: Igen, a régi prémek is buffolva lesznek. Néhánnyal könnyű dolgunk, néhánnyal nehéz, de szeretnénk megőrizni az egyes tankok egyediségét."
    - Ez pedig a korábbi prémiumoké, ami teljesen eltér a másik témától. Itt kerül szóba a valós pénz, mint tényező.

Új hozzászólás Aktív témák