Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Na meglett az 5* rankeden. 89 csata kellett hozzá a héten. Előző heti szakasz 59 csatából lett meg. Most 3* körül volt egy kis jojózás amikor beragadtam.

    Múltkor kérdezte valaki hogy milyen 5*-nál az állomány. Itt van az első 3 csatám mm-je:

    Mint látható nem kell szuperunikumnak lenni ahhoz hogy valaki elérje ezt a szintet. És innen már nem lehet visszaesni.

    Első csatában airfielden elég csúnyán kikaptunk. Második csatában ha nem is tükörsimán, de végig vezetve nyertünk. A harmadik csata az viszont elég érdekes volt:
    Karelián az ellenfél bázisánál bekempelt egy maus és egy t62a. Körbevették őket a mieinkből vagy 5-en, de nem mertek rámenni. Odamentem. Jeleztem hogy be vagyok tárazva és hogy támadjunk. Gondoltam beáldozom magam, ellövettem a maust és a t62a-t, kitáraztam a t62a-t. Erre a többiek mint randomban szokás, persze hogy nem mentek rá a maus-ra. Megvárták míg meghalok és betölt a maus aztán szépen lassan egyenként kezdtek rámenni hogy mind meghaljanak, tiszta benny hill show volt. :D
    Csata végére a 907 maradt 3 artyval a maus ellen. A 907-nek csak annyi dolga lett volna hogy spotolja a maust és ne haljon meg. Persze ezt nem tudta megoldani, mert a maus "kirohant" rá és megölte. Így a 3 artynk maradt a maus ellen akinek egér létére 9 élete volt. :))
    Itt már az egérkének drukkoltam, de nem sikerült 1 lövésből kiszednie a spotter artyt, így meghalt szegényke. :)
    Ennek a mókás csatának replay-e: [link]

Új hozzászólás Aktív témák