Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanislav84

    tag

    válasz Carasc0 #133519 üzenetére

    A sniper mód alap billentyűje a SHIFT, te meg az "ostrom/roham" módról beszélsz (nem tudom magyarban mire fordítja a "siege mode"-ot).

    A periszkóp ha nem mozogsz, akkor aktív marad minden tanknál, nem csak ennél. A különbség az, hogy "siege mode"-ban, ha csak forgatod a tankod, akkor aktív marad a periszkóp... de ez eddig mindegyik 8+ tier svéd TD-re igaz volt. Ha viszont előre/hátra is mozogsz, akkor leesik a periszkóp...

    A következőnél hozzászólásaidnál pedig a pattintásra vonatkozóan... Igen, papír, de döntve autolepattanó helyzetben van a tank, ennek ellenére, mivel 30 mm-es a páncélja, ezért bármilyen 90mm vagy nagyobb kaliberű ágyú overmatcheli... ezért van az, hogy top tierként tudsz pattintani tier 6-7-es tankokat (főleg medeket), de 8-astól és felfele kb bármi belő. Viszont amit kihagytál, hogy elképesztően durva álcázási értéke van... álló helyzetben, jó legénységgel álcaháló nélkül 50% feletti az álcázása (60 felett álcahálóval); mozgás közben is közel 30-35%.

    Ettől függetlenül hozza ugyanaz, mint a svéd TD-k. Lassabb, mint az UDES, de viszont sokkal jobb átütése van az alaplőszerrel, és ami a legfontosabb... siege mode-ban gyorsabb, mint az UDES, ami azt is jelenti gyorsabban tud fedezék mögé bújni. Szóval amiket leírtál, azok javarészt a Tier8-9-10 svéd TD-kre ugyanúgy igazak.

    Mivel szituációfüggő tank, ezért szerintem egy patriot vagy liberté sokkal jobb választás kredit termelésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák