Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanislav84

    tag

    válasz jozefgucci1 #131309 üzenetére

    Többen írták, hogy amellett, hogy láncdohányos volt, rendszeresen ivott is a streameken (nem is keveset), ami szintén jelentősen befolyásolhatta a helyzetet. Én is nagyon sajnálom, de valójában azért valahol magának köszönheti a felelőtlen életvitelt is... ráadásul állítólag több gyermeket hagyott hátra maga után.

    Emellett ha valaki tényleg 12-24 órás streamet akar csinálni, ahhoz előtte megfelelően fel kell készülni; ki kell pihenned magad rendesen előtte, kizárólag víz (citromos víz) fogyasztása a stream ideje alatt, ennivalónak megfelelő tápértékű élelmiszerek/gyümölcsök bevitele a szénhidrátok és nehéz ételek kerülése mellett, óránként 5 perc testmozgás (ujj- és kézgyakorlatok is). 24 órás stream esetén pedig javasolt egy 10-15 perces szünet beiktatása is a felénél.

    A hozzászólásoddal pedig teljesen egyetértek.

    A játék amúgy mindenkiből mást hoz ki... valaki itt éli ki a napi stresszt és bokszzsáknak használja a játékot. Bár valószínűleg vitathatatlan, hogy a fizikai stresszoldás sokkal eredményesebb. :) Néha nekem is eldurran az agyam a játék közben egyes csapattársak cselekedeteit követően, vagy az 5. 0-15-ös meccs után, de olyankor én is már inkább abbahagyom kicsit és foglalkozok mással. (mondjuk Stardew valley-zek... az elég nyugis tud lenni :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák