-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
böngészőbe nvidia.com --->erről van szó itte
Kéri a kódot, beírod neki, meg a sorokat értelemszerűen kitöltöd, oszt nagyjából ennyi.[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
sith7
nagyúr
válasz Cseri0058 #1198 üzenetére
Ezt nem értem ... egyedül nem tudsz vele játszani, de ha van melletted 1 vagy 2 ember, aki mondjuk helyetted lehozza a csatát, szétlő mindenkit, akkor a pl. 250xp helyett kapsz 350 - et ?
szerk.:
Amúgy T43 - ad volt már ?
120 - as pen - nel futkozok tier 7-8 - as tankok között ... ha már 300 xp - t kapok, akkor jó
kell 14000 , hogy a 140 penes - itt a fullos - ágyú meglegyen, majd kb 92000, hogy a T44 meglegyen[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Ezt a nyomi amx 12t-t hogy lehet normálisan használni? A top löveget egy cromwell-t sem tud átlőni, csak ha megállok fél percre, míg becélozza, cserébe lassú, mire felgyorsul, még egy heavy is szétlő. Nem tudom, mit kellene vele csinálni, viszont hallottam olyan pletyit, hogy a lorraine prém lesz, így nem akarom feladni.
-
smisa
őstag
válasz GrooveHero #1201 üzenetére
köszönöm
-
Chris0321
addikt
válasz Cseri0058 #1204 üzenetére
Én a Ferdivel voltam úgy, hogy amíg nem volt meg a 128mm-es löveg rettenetes volt a win ratiom vele ezért csak naponta bedupláztam. Kapott minden nap 3 csatára esélyt, ha nem sikerült a dupla utána tettem félre. Ma is mentem 3 csatát 2 tankkal, mindegyik bukó volt. Újra indítottam a játékot, megint bukó csata és kikapcs. Nem éri meg felhúznom magam és rontanom a wr-om.
-
törölt tag
Ez a Renault UE57 tényleg elég nyomorultul néz ki. Kár, hogy minden második menetben közvetlenül a start után szétlőnek a csapattársak. Ma este is magas az értelmi színvonal...
-
Pocok256
veterán
válasz #95904256 #1210 üzenetére
Nem tudom kikkel sikerül játszanod engem még egyszer lőttek csak ki össz vissz
Amúgy ha van kedved gyere szakaszba aztán toljuk hátha szerencsésebbek leszünk kettenUpd.: Na kellett nekem írnom .... Egy idióta az elején izomból belém jött hátulról majd miután beálltam fedezékbe egy másik meg seggbe lőtt.... Király !
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
törölt tag
Mindenki megváltoztatta már a jelszavát ?
-
Tenken
őstag
válasz echterion #1206 üzenetére
Én kummogni szoktam vele a csata végéig, vagy statikus spotter-kedni.
Tényleg egy lomha fos. Egyetlen szerencséje, hogy light lévén mozgás közben is rejtve marad, így távolban maradva viszonylag biztonságosan közlekedhet.
Arra jó, hogy közvetlen közelből egy tárat beleeresszen valaminek a seggébe/oldalába."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Angel1981
veterán
válasz littlemole #1199 üzenetére
"Én max 2-3 Arty-t raknék be egy csatába. Ennyi még szépen tud támogatni,és jut is marad is sebzés mindenkinek."
Egyetértek, mondjuk 3 tényleg elég lenne.
-
memphis221
tag
sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy a fülesem nem akar szolni! Felismeri a játékba és mikor tesztelem szól, elmentem utána Q és már nem tudok beszélni vele!
Volt mikor folyamatosan jó volt egyszer csak elkezdte ezt csinálni! Ha a haver gépen lépek be ott is ezt csinálja! Nem akar szolni csak egyszer és kész! Valakinek valami ötlete van!köszi
" memphis22 "
-
Imilenni
addikt
A tegnapi nap...
A mai nap első és egyben utolsó csatája a KT-nak...
Press "F" to pay respects.
-
vJokka
aktív tag
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Cseri0058
őstag
válasz SoulReaver #1227 üzenetére
Fel
De te sehol sem vagy...
Az e-75 től meg agyfaszt kapok... -
echterion
nagyúr
Nincs szopóág, de minden tankhoz minimum 3 csata kell, hogy nyerjünk, van, amelyikkel több is, napok óta.
Most is 3 perc alatt 10 tankunk hullott el... ...72% win chance mellett.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Megnyerhettuk volna, HA
- nem hullik el a varosban 3 top heavynk (mivel en voltam a bazishoz a legkozelebb, nekem kellett "visszarohanni" a mezorol vedeni.)
- negyedik nem lett volna vegig AFK (elejen kiment a mezore, aztan egyet sem lott)
- nem 20km/h ennek a TDnek a sziklarol lezuhanaskor merheto sebessege (4 percig tartott, mire J2-rol felertem D7-re tamadni)
- megvan a 120mm csuzli, es nem pattanok le masodszor a Ferdirol
- JT88 utolso lovese nem a minimumot sebzi
- artynak nem fogy el a loszere
es meg sorolhatnamJa, 3762 sebzest osztottam ki, csak nagyon sok minimaprol eltunt cel utan loves volt, amit nem szamol az XVM hitlogja.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Patrick76496
őstag
-
.mf
veterán
Esetleg vkinek közelebbi infója van, hogy a 8.5 melyik napon érkezik?
Van-e még időm a 3002db-ből grindolni a Panther és Tigerért, vagy nyomjam inkább freexpből a maradékot?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nagyúr
-
[HUN]Dani
őstag
Ferdire érdemes javítás helyett álcázás skillt rakni? Esetleg 3 ember javítás 3 ember álcázás? Ér egyáltalán valamit az álcázás skill?
magyarsrac
-
GrooveHero
addikt
válasz [HUN]Dani #1238 üzenetére
Én nem nyomtam álcázásra. Azok az emberek már, akik a ferdiben kezdék a pályafutásokukat, már a jagdtigerben szolgálnak. Én személy szerint fontosabbnak tartottam, hogy javítsanak az emberek, ha netán lelőnék a láncot és már javítóm se nem van
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nagyúr
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Napfénysüti #1240 üzenetére
Köszi és GrooveHero neked is köszi. Akkor az álcázás eldobva.
magyarsrac
-
myckey
veterán
most olvastam,hogy még egy fázis jön a tesztelésben.
tegnap indult tán,vagy akkor jött hírben,bár mindegy is.
na szóval szerintem a hétre még nem kell várni a 8.5 érkezését.Szerintem!nem tudom hogy állsz,de ha nem kell embertelen mennyiségű,és bírod a strapát,akkor ki lehet grindelni
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
AlexWolf
senior tag
válasz littlemole #1199 üzenetére
Én az ilyen trollplatoonokat egyből még a csata elején jelentem, akár az én csapatomban vannak, akár az ellenségében.
Ha velem vannak, akkor előfordult már, hogy a kis tanknak "véletlenül" nekimentem a sajátommal, hogy elpukkanjon.
Nem értem az ilyen gyökereket.[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
myckey
veterán
válasz Bingisz #1246 üzenetére
már csütörtökön?
gondoltam már a héten nem teszik be,ha most dobtak ki megint egy frissítést a tesztre
nem baj,már a Könisch löveg átalakítását várom nagyon....VK36 ra jól fog jönni"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
AlexWolf
senior tag
válasz munnergep #1248 üzenetére
Olvad el ezt:
wotwiki idevonatkozó része
Eszerint a nyertes csatáért 1,5x-es szorzó jár vagyis: 1941 XP, ha még duplázós kör is lett volna, akkor olyan 4k körül lett volnaAW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest