Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz KisApám #117766 üzenetére

    Akkor ahogy ígértem, rövid Type 62 összefoglaló. Előrebocsátom, hogy igazi pénzt nem adnék érte, főleg nem ennyit, akkor szereztem meg amikor küldetés volt érte, de mivel már amúgy sem akarok költeni a játékra, hanem próbálok a klánozással elegendő goldot összeszedni a prémfiókra, prém tankom meg van elég, így nem is igazán mérvadó ez a véleményem. Csak magáról a tankról írok, ami a véleményeddel ellentétben szerintem nem szar. 10 csatát mentem vele, minden csatához van egy kis szubjektív leírás, és egy replay is lesz a végére. Prémium fiókom most nincs, a csaták alatt kreditbónusz sincs aktiválva.

    1. winterberg tier10, eredmény: 2:15, 2 sebző lövésem lett, +6370 kredit
    2. Lakewille pálya de nem volt mit spotolni mert a városban meg a völgyben ment a harc, megint csőpálya, ezt mondjuk én szúrtam el, türelmetletül beyoloztam, talán lehetett volna sebezni valamennyit.
    3. végre egy Malinovka tier9, de megint nem lehet mit csinálni, 4:15 a vége, nem igaz hogy az összes agyhalottat mellém dobálja a játék...
    Megjegyzés: vstab-rammer-optika hármassal, majdnem 100%-os helyzetfelismerés skillel de bia/venti nélkül 443m a látótávom, viszont fullos az álcám (skill + festés) és állandóan kispotoltak.. lehet hogy periszkóppal, nem tudom, én aktív spotot próbáltam játszani de nem jött össze
    4. Mines tier10 ez már megint mi?? Ehhez van kép is mert vicces, innen lőttem be az M103 alvázát AP-val :DD az eredmény a szokásos. Itt az is látszik hogy milyen ótvar grafikán játszok :D (Kép)
    5. végre valami esély egy jó meccsre! Sand river tier8, van is 3 arty ami a küldetésemhez kell, hármat spotolni és megsebezni, meg egy nagyobb szintűt kilőni. Hát a saját artynk lelopta az M40-et így a küldetés ugrott, de legalább az első értékelhető csata meglett (Kép)
    6. gg! Végre beadta Prokhorovkát, mentem az 1-es sorra spot bokorba, de a kék LTTB kispotolt mielőtt odaértem, így szaladgálósabb lett a figura. Mindkét csapatból meglepően sokan játszották a vasút keleti oldalát, így egy határozott előretöréssel bementem a sínek alá és elég sokat tudtam spotolni. Csak a végén lőttek ki mikor már eldőlt a csata, úgy döntöttem hogy átbukok a síneken az 1hites grilléért, cserébe kiszedtek. Érdekesség, hogy a sok TD-ből csak egy grille 15 volt A1-ben, többre számítottam. Egy darab aranylőszert nem lőttem el (Kép)
    7. ismét mines most csak tier9, jó kis meccs volt, 2000 sebzés gold nélkül (Kép)
    8. Sacred Valley,10:7-nél becapelt az ellenfél, pedig talán lehetett volna még lőni, ebben több volt
    9. Redshire kicsit spotoltam az elején, aztán bementem középre, mivel volt ott egy csapattárs 13 90, ránk esik a T-34-3, na kit öl meg? Persz hogy nem a veszélyesebb táras tankot, hanem engem. Így csak 400 sebzés + 1000 spot, pedig 15:5-re győztünk
    10-nek beadta újra sand rivert de itt is én bénáztam el, 700 sebzés + 2 killnél meghaltam

    Replay az ász körhoz: link

    Felelősséget természetesen nem vállalok hogy ha valaki megveszi biztosan tetszeni fog neki, mert azért némi tapasztalat ajánlott a könnyű tankos játékhoz hogy ne csak szenvedés legyen.

    Végső statisztikák:

    [ Szerkesztve ]

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák