Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    Próbálom megszokni ezeket a hangokat. Szerintem szőrnyűek. A motorhangon sokszor észreveszem most is, hogy menet közben olyan néha, mintha üresben járna a motor, nincs szinkronban az elvil teljesítmény és a hang, a lövedékek idegesítenek, az ágyúknak meg sehol hangjuk. Az a mély öblös ágyúhang eltúnt. Próbáltam utána igazítani mélyre szabályzással, de a hangrendszeren nincs külön eq szabályzás, csak 3 beállított érték, a gépen meg szintén nincs eq, szóval ott vagyok, ahol a part szakad. Közben a zenék meg szépen szólnak, ahogy eddig is tették, méllyel, stb. Az előbb pl egy wte100 tárazott ki rajtam, és kb annyi volt minden lövés, mint amikor kalapáccsal viszonylag finoman odacsapok egy vastag fémlemezre....

    Az arty ágyúk lövedékeitől meg egyszerűen idegbajt kapok. Ennek nincs barominagyrobbanás hangja. Azt hittem az előbb, hogy valaki oldalról meglőtt valami kicsi ágyúval, nem is foglalkoztam vele, mondom alig sebzett, rá se néztem a sebzésre, mentem rá az áldozatomra. Aha. Arty talált el, csak lelőtt lowhpra. Így már ki tudott lőni a másik.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák