Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz nyunyu #108870 üzenetére

    Nekem egyedül Komarin az, amit nem hiányzik, bár ott is voltak jó csatáim. Viszont nagyon hiányolom Dragon Ridge-t, Pearl Rivert, Portot, Severogorskot is szerettem. Valahol baromira nem tudom megérteni, miért vesznek ki ennyi pályát, oké, sok csata alatt a statisztikák mutattak pl olyat, ogy az adott pálya az egyik oldalnak kedvez, stb, de azért.. na.

    Dragon Ridgen tanultam meg S-51el artyzni aztén KV3 is ott lett élvezhető számomra (nem beszélve arról a régi videóról, amiben talán egy m6 rohan el valaki mellett bele a szakadékba.:) ), Porton imádtam a pofozkodást, Severogorsk (első verziók) is olyan volt, hogy vagy ráéreztél, vagy hullottál.:) Nem is tudom már, milyen TDkkel beálltunk az egyik oldalon a domb egyik oldalára, a másik oldalon meg valami nagydurrantós, talán JGPZE100ak lestek vissza. Azzal szórakoztam, hogy lőjenek egy halom mellét.:D

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák