Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz Diarmand #103100 üzenetére

    Nagyon akartam a nyertes csatát, két körre elegendő időm volt délelőtt és szerettem volna elsőre letudni a 3x-ozást, mert a második kört a T69-re akartam szánni. :D
    Na igen, utólag erre már én is gondoltam, hogy épületromok közül kinézve bőven lett volna időm visszavonulni és akár több irányból is elintézni, ha már a capen ül, csak ott a csata hevében úgy tűnt, hogy megéri a kockázatot és már mehet is a második csata.
    Igen, így már megvan melyik helyzetre gondolsz, nos ott lett volna rá lehetőség és akkor már a Super Pershing sem menekült volna.
    A lámpa pedig igen jó lenne sokszor, mert a camo terén elég nagy 0 ez a tank (mondjuk nem csoda, gyakorlatilag csak az alváz rövidebb egy futógörgőpárral, mint a T57 Heavy esetében, minden más dimenzióban akkora) és mindig emlékeztetnem kell magamat, hogy ezzel sokkal könnyebben észrevesznek mint pl. a camo skilles és festett T69-el.
    Köszönöm, a gold nagyon drága (mondjuk a lassú célzási idő, pontatlanság miatt, megértem azokat is, akik azzal használják többet, nyilván vannak helyzetek, amikor egyszerűen nincs idő vagy lehetőség weakspotot keresni és lőni), legénységből meg csak őket tudtam besorozni nincs sok amerikai tankom.

Új hozzászólás Aktív témák