Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Én nem tudom mit vagytok úgy oda ezen a soft cheat dolgon. Én is csináltam már, hogy véletlen haverral ellenkező oldalra kerültünk, én E100-zal, ő E5-tel és megkért, hogy lőjek már rá lepattanókat a küldetéshez. Nosza töltöttem is az AP-t és lőttem nagy bőszen a tornyára a 750-es pattanókat.
    Sőt, egyszer egy piroska E50M-et kértem meg a túloldalt - miután sehogy sem bírta beütni a beforgatott E100-mat -, hogy lövöldözzön már még egy kicsit hagy legyen meg a blokkolt sebzésem, majd ha megvan, jutalmul kiszedhet. Valamit valamiért alapon hagytam hogy kilőjön miután meglett amit kértem, persze nyerésben voltunk, amúgy nem hagytam volna.
    Lényeg a lényeg, az, hogy ts-en összeszámolsz valakivel és netán egy csatába, de különböző oldalra kerültök, alaposan meg tudja dobni az aktuális küldetés sikerességét, a megfelelő tankokkal persze. Mindössze egy minimális ész kell hozzá, hogy ne feltűnően segítsetek a másiknak és erre a WG a büdös életben nem jön rá, mivel egyrészt okosak lesztek, másrészt maximum bejelentés alapján nézi meg ezt, nem fog napi több ezer replayt végigszecskázni soft cheaterek után kutatva.
    Szóval nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni, csupán ne AFK-zz be egy addig aktív Löwével, hogy a haver Cromwellje kétszer kigyújthasson, mint a két utolsó tank a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák