Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    T55A felgyújtós küldire van valami tipp, mert már vagy 1 hónapja ezen vagyok beragadva.

    Eleinte Leo1-el próbálkoztam, semmilyen eredménnyel. Arra gondoltam, hogy magasabb tierben mindenki prém tűzoltót használ azért nem megy.

    T-34-85M-el próbálkozom újabban és szinte minden csatában van tartály vagy motor lövésem, de csak kb. a csaták ötödében van egy tűz. A legénység fullos, lövészen dead eye perk, már szinte fejből tudom a sűrűbben előforduló 5-6-os tankok üzemanyagtartály helyét. De az is baj, hogyha egyszer felgyújtok valakit és eloltja a második tűzre már nincs elég HP-ja és elpusztul mielőtt újra felgyújthatnám. Vagy el sem oltja és simán elég a francba. De volt már olyan is, hogy megsoroztam egy T-29-est és szinte mindig oda lőttem vagy 5-ször és folyamatosan a motort találtam, de nem akart felgyulladni az istennek se.

    Próbálkozom még a T54E1-el is, hátha egy tár felgyújt valakit kétszer, de ezzel még annyira se megy mint a T34-el. Van még Batchatem, amivel tisztán emlékszem, hogy egyszer sikerült kétszer felgyújtani egy E-75-öt, de persze akkor még csak a T28HTC-s küldetéseket gyűrtem. Viszont mivel lejárt a prém fiókom nem szívesen játszogatok T9-T10-es csatákban, ha nem muszáj.

    M41 Walker Bulldoggal szinte naponta megcsinálom ezt a küldit, persze az nem számít. :U Ezért is gondolkodom a táras tankokban, de olyan sok médium nincs, ami tárral rendelkezik, ráadásul mind magasabb tierben van. :(
    A 20. IS-3 klón helyett betehetnének a játékba egy tier6-os táras médiumot.

Új hozzászólás Aktív témák