- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
Kicsit alábecsültem a konténer szerző képességemet.
126-nál járok. -
4580693
senior tag
Az összes fest tokent eljátszottam torpedón
Kaptam 1000 másik tokent, amit beváltottam 24 lóvés, zászlós, szenes ládára.
Na, hát nem dobott valamelyik egy Boise-t egy 10 pontos kapitánnyal. Jó nagy kalap kaka hajó, de arra jó, hogy egyel több legyen. -
félisten
-
4580693
senior tag
válasz FoxiestFox #54309 üzenetére
A healje témyleg klassz. A vicc a 14 km alatti lőtáv.
Amúgy örülök neki, mert talán még soha sem dobott hajót az sc, csak a sierra mike-ot.
Hogy randomban mennyire használható, azt nem tudom, mett nem igazán megyek be. Leginkább rankedezem. -
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz ddt500hu #54321 üzenetére
Én már kifogytam a szenes T10-ből. Már csak T9 hajót tudnék venni. De most nyilván inkább megvárom a következő kupont, hacsak addig ki nem akarnak venni valamit ami nincs meg.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #54330 üzenetére
Nekem mákom volt, 50K fxp-ért jött 70K.
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap jatszottam kicsit..az elmult 21 napban uniqum winratem volt uniqum es cian Pr mellett.. kb 40 meccs alatt.. tegnap 6 meccs 1 win..semmi vel nem mukodott semmi, semmi nem okozott floodot/ tuzet.. ha AP val lottem akkor beletort lepattant torpedo prot hit..esetleg overpen.. termeszetesen en barmivel barhonnan szedegettem a citakat eros peneket..CV vel is kapaszkodni kellett hogy sebezzen de az is szepen csak szopott..ugy erzem most jon az 1 honap kompenzacio..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz Kolbi_30 #54333 üzenetére
Szerintem ez a "torpedó védelem találat" egy nagy félreértés a WG részéről.
3db 20-30mm-es acélfal semmilyen komolyabb AP kőszert nem fogna meg.
Pláne, hogy kb. minden hajónál beteszi.
Mert lehet, hogy a Vermont vagy a Hannover torpedó védelme véd a 406mm-es AP lőszer ellen, de cirkálókon nem is volt hozzá hely.
Na nem mintha ez lenne a legnagyobb gond a játékkal. -
félisten
válasz ddt500hu #54335 üzenetére
Na de azok az acéllemezek meg voltak döntve, közöttük pedig általában volt még valami. Így az effektív páncélzat nem annyi, hogy x vastag acéllemez oszt cső.
Ettől függetlenül igen mókás, mert nagy kaliberú AP-val oldalba küldve bármilyen cirkálót vagy rombolót annak kb azonnal vége lenne, nem az, hogy spaced armor, overpen, és cső, de ez játékmechanika szempotjából nem lenne célravezető.
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #54336 üzenetére
Persze de a torpedó védelemnek egy célja volt. A lökéshullám elnyelése, elvezetése.
Tehát egy hajótest mellett vagy azon robbanó töltet hatásait kellett mérsékelnie. Ezért voltak a válaszfalak lágyabb rugalmasabb acélból, hogy tudjanak membránként viselkedni.
Egy a torpedó védelmet eltaláló 800-1200kg-os AP lövedék úgy megy át két-három rétegen mint kés a vajon, akkor is ha van közte 1-2m olaj vagy víz, majd utána detonál és léket üt a hajón!
Ez olyan lenne mint egy 800km/h érkező torpedó.
Szóval vagy ne találja el, vagy üsse be és flood. -
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz sh4d0w #54339 üzenetére
Igen olvastam Zolit. Ezért is írtam ezt.
A Hood-nak azért BB-s torpedóvédelme volt, még ha csak super-dreadnought mértékű is, és simán elképzelhető, hogy a Bismarck 380-as lövedéke beütötte.
Na most egy Zara vagy Amalfi nem létező TP-be ne törjön már bele a Satsuma 510mm-es lövedéke!
Mert a nemlétező mondjuk 1950-ben vízre bocsájtott Vermont esetleg......tud ilyet.
De semelyik korabeli vagy fejlesztett cirkálóban nem volt hozzá hely. -
félisten
válasz sh4d0w #54341 üzenetére
Mert arra akarnak ösztönözni, hogy DD-re lőj HE-t.
Régen ketté lehetett őket fosni AP-val is, emlékszem mennyi DD lett dev strike a jobb szórású csatahajókkal AP-val.. ha nem broadside hajókáztak, jöttek a full penek, elég volt pár darab és rip.
Missouri kemény volt a god tier dispersionnel mikor kiradaroztad a DD-t a füstjéből, az hátat fordított, nyomtál bele 6 AP pent és vége voltMost meg szopunk.. főleg Colomboval aminél a SAP szart se ér, pedig végre lehetne egy BB ami tényleg 1 shotolni tud tetszőleges DD-t, főleg ha a szórás is úgy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #54342 üzenetére
Ja. Az röhej, hogy a Venezia SAP-ja dupla annyit sebez. Na azzal ki lehet vágni full hp-ról egy átlagos rombolót.
Colombo-val meg 6-7 találat sebez 12k-t. -
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #54342 üzenetére
Ertenem ezt az ervelest, ha valamilyen modon konzisztens lenne a jatek a sajat maga altal megfogalmazott szabalyokkal... de meg az sem.
BB vs BB, tetszolegesen kivalasztott ket, azonos tieru hajo, biztos lehetsz benne, hogy overpen hegyeket losz a celpontba. Ez egy dolog - de hogy ugyanezt meg tudod csinalni cirkaloval BB oldalaba is, az mar eros...https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
Chabe89
addikt
Ezt a bronz ligát tökre élveztem, de a silver már ugyan az a régi toxikus ranked amire emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest