- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz ddt500hu #38700 üzenetére
Hát igen, az első lövéssel türelmetlen voltam. Megmondom őszintén nem is néztem, hogy milyen radaros hajók vannak, így meg is lepett a Cleavland, Addig azt hittem, hogy azért a Jervis nem hal olyan gyorsan, de mikor megláttam a radaros hajót, már tudtam, hogy neki rip. Azt ott eléggé elcsesztem az elején, utánna meg triggerelt nagyon hogy amint gyújtottam a Massát, azonnal oltott, aztán meg az istennek se akart lángra kapni. Ap-vel igazad van, csak próbáltam biztosra menni a HE-vel, főleg a végén 2v1-be. A DD szigetre futása tényleg mák volt ,meg az is hogy sikerült gyújtanom, így nem esett le a spot.
Volt bőven szerencse is a meccsben, de a végén már fenn volt rendesen a vérnyomásom(főleg a használhatatlan Bismarck miatt), meg is lepődtem, hogy vége lett a meccsnek, azt hittem bukjuk.
-
olivera88
veterán
Kivettem a Hermest, mivel másik kettőt csak akkor lehet kivetted a legelsőt.
A div bomberek gyengék, kicsi bombák sebzése, és az átütés is, de nagyon könnyen használhatóak, és jó dobással 8-9 találat is lehet. A torpedosok is elég komolyak szinte közvetlen a hajó tövébe lehet dobni, úgy h véletlen se tudja a hajó kikerülni.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
sith7
nagyúr
Ez tényleg így van ?
Azért csak óvatosan a visszaadással. Valóban visszalehet adni, de a free XP váltás csak a 8.0 kiadása előtt kifejlesztett hajókra vonatkozik. A patch kiadása után kifejlesztett hajókra már nem. Azok is kapnak XP-t, de azt ráteszik az adott nemzet T1 szintű hajójára.
-
tbw
aktív tag
Azért ez az Alaska minél közelebb vagy hozzá annál tankybb.
Moskvával 3 szor lőttem rá full broadside Alaskára ami 6 kmre volt és egyetlen citát sem tudtam neki lőni.
Meglőttem középen először aztán elől aztán hátul semmi cita fasza.
És ez Moskva volt, ő bezzeg vissza simán citázott.
Kár hogy nem vettem videóra.
Ja és mindhárom ágyúval lőttem rá.[ Szerkesztve ]
TBW
-
-Nomad-
tag
egy HDD-re akarom telepíteni a játékot,kérdésem hogy kb. mekkora helyigény kell neki (+ még ha belevesszük a frissítéseket is)?Akkor úgy hoznám létre a partíciót a játékoknak.
[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
válasz -Nomad- #38705 üzenetére
To install the World of Warships game, launch the downloaded file.
Installation file size: 6.2 MB.
During installation, 24.1 GB of files are downloaded additionally.
Space needed on the hard disk for game installation: 68 GB.
Hard disk space used by the installed game: 40.8 GB
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Akagi
tag
válasz -Nomad- #38707 üzenetére
Az installer mérete 6,2 MB ez le fog tölteni 24,1 GB-ot. Az installálás alatt kell 68 GB hely neki.
Maga a játék 40.8 GB-ot foglal majd el.
+ az esetleges modok, de ezek helyigényéről nem tudok mit mondani, nem használok egyet sem.
A patchek mérete változó 2-3GB simán lehet.Tehát célszerűen legalább 70 GB helynek lennie kell mikor instalállod. HA esetleg külön patrícióra tennéd akkor én minimum 80 GB-ot javasolnék...
Segítség eltévedtem!
-
azka79
aktív tag
Skacok!
Miért van az mostanában hogy a damage pontjaim többek mint a kapott pontok (remélem érthető)
Pedig a körben általában a top 3 ban végzek. Természetesen nem vagyok prémium, de ha ez így megy tovább a szájba vert tengeralatjáróig meg sem nyitom ezt a szar játékot... -
Prosector
addikt
Ha vkit erdekel es nem tud rola: kompenzacio a server gondokert:
1 day of Warships Premium Account time.
1x Air Supply container.
4x Zulu signal flags.
4x Papa Papa signal flags.Ezutan megjelent 1 claim your bonus gomb, claimeltem, erre adott 80ezer fxp-t, 3 milla creditet, 25 dublont, a Texas-t es kb 300 flaget.
Ez nem tom miert volt, de orulok neki
-
félisten
8 csata után még mindig ki merem jelenteni, hogy a Gneisenau az egyik legrosszabb hajó a játékban.
Ma mazochista hangulatban voltam, és játszottam vele párat, hogy haladjak a a GK felé, de aztarohadt, az a hajó még annyira sem működik mint régen.
Tök mindegy, hogy közel vagyok, akkor sem talál el semmit, de ha mégis, az overpen
Egyetlen esély yolo, torpedók, másodlagosok, pár tűz talán. -
törölt tag
válasz FoxiestFox #38720 üzenetére
Még mindig jobb, mint a FDG.
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
Rettenet, amilyen szórással megátkozták a ruszkik a német csatahajókat.
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #38722 üzenetére
A Bismarck szerintem kifejezetten jó.
-
ddt500hu
veterán
válasz #65675776 #38721 üzenetére
Szerintem az FDG nem olyan rossz és nem azért mert nekem kifejezetten jól ment vele. Tanky, sok hp-ja van jó a secondary-ja. Mondjuk amilyen szar az avg dmg-je kaphatna egy nem kicsi buffot. Ha már az Izumo kapott.
A Bismarckot nagyon nem komáltam.
A Kurfürst messze a legnagyobb kedvenc. Mostanában egész pontos, nagyon tanky (30k dmg volt a legtöbb amit belém lőttek egy salvoból 250 csata alatt), secondaryja jó, sok hp, hydro.
Ja! A Gneisenau-t utáltam mint a szart.[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
A Bismarck-al a legnagyobb baj, hogy az esetek 90%-ban bottom, tier T10-ek ellen, de saját tier-jében nem rossz hajó. A gnei-szarnál nagyságrendekkel jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Honzi
senior tag
[link]
Nem hiszem hogy történt volna már velem ilyen mióta játszok.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
eventus
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz sh4d0w #38733 üzenetére
Azt eszrevettem... Tirpitz a csucsrol a melybe zuhant, nem is hasznalom mar. Pedig anno meg a tier X ellen is siman hasznalhato volt. 2db premium hajom van, az emlitett, es az Atago. Mindegyik a felso ligaban jatszik sajnos. Az Izumot tobbet berakta a game also ligas kuzdelmekbe. Nonszensz.... Megerte anno penzt kiadni ertuk. Azert elegge nonszensz, hogy a premium hajokat is igy alavagjak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
GeneraL_XTX
veterán
Úgy érzem nem bántam meg, hogy a Bayern után szedáltam a német BB ágat
-
félisten
-
tbw
aktív tag
A Gnesenaunak az a baja hogy hiányzik egy ágyú.
Amúgy én szerettem, mert nagyon gyors.
Közelharcba kell vinni ott nem tudnak vele mit kezdeni.TBW
-
olivera88
veterán
Klán társam streamel. [link]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
törölt tag
Valami történt az Alaska-val a legutóbbi patch-ben. Zao 14 km-ről szemből úgy vágta ki a tornyot, hogy öröm volt nézni. Vanguard szintén szemből 15 km-ről az orrba (nem felépítmény, torony, stb, az orrot érték a találatok) 32k-t lőtt, miközben a lövedékeinek nem is lett volna szabad átütnie azt. Akizuki 4 km-ről ~8-10°-os szögben citet lőtt belém HE-vel. Komolyan, mintha nem lenne páncél azon a hajón.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #38740 üzenetére
Sajnos nincs. Idegből kilőttem Task Manager-ből. Ilyenkor meg csak a temp.wowsreplay van ott, de azt meg nem tudja megnyitni, csak homokórázik. Pedig igencsak szívesen újranézném én is. Szemből szedtek szét kevesebb, mint másfél perc alatt. Volt még ott egy Buffalo is, de az meg kajak szemben volt velem.
egyébként tegnap is azért hagytam abba a játékot pár csata után, mert kb bármilyen irányból lőttek ótvarnagyokat abba a hajóba, bármilyen ágyúval. Tisztára, mintha egy rombolót felnagyítanál, de csak külméretekben, a páncélzat meg maradna az a 16 mm.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz GeneraL_XTX #38735 üzenetére
Csak a 10-es hajót kell szem előtt tartani.
Az legyen jó. A többi csak az oda vezető út. Van amelyik göröngyösebb de megéri.
Pl. A Yamato részemről teljesen kuka. Úristen mennyire utáltam az Izumot! -
félisten
Örömmel konstatálom, hogy meghonosítottam a git gud filozófiát
-
félisten
válasz FoxiestFox #38746 üzenetére
De ha már itt tartunk, oli, mikor kezdesz gitguddolni? Újabban is vörös vagy pasztmek.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ddt500hu #38744 üzenetére
"Csak a 10-es hajót kell szem előtt tartani."
Pont azért erőltetem inkább az amcsi ágat Pedig a Bismarc egyszer úgyis meglesz, de hát a piszkos anyagiak tuod.... Most is megvettem a 9es francia cruisert úgy hogy eladtam a 8ast és mire felszereltem maradt kemény 300.000 creditem.... hihetetlen mocskos dolog hogy egy upgrade-ért elkérnek 3 milliót WoT-ban a legdurvább felszerelés is 750.000 és a hajókra nem csak 3at lehet rárakni... na mind1.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest