- Mozilla Firefox
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz frame>24 #38604 üzenetére
Verettük ma az orosz vasakkal, mondjuk jó szarul is ment a játék. Training roomban is nézegettük mit tud, meg honnan lehet beleverni sok dmgt, hát kb csak broadside. Nem hiszem hogy ilyen marad.
Az az imi791117 az valami elképesztő suttyó gyerek.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #38600 üzenetére
A cv-sek nem fognak ráunni a classra...most jön majd a brit cv ág, meg aztán jöhetnek majd a prémium cv-k, így folyamatosan lesz érdeklődés. Kár ebben reménykedni.
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #38602 üzenetére
Milyen más módszert tudnál mondani rá? Ha nem kényszeríted a játékosokat, akkor nem fognak változtatni. Másik lehetőségként a szórást, pontosságot függővé tenném a cél sebességétől. Minél lassabban mozog a cél, annál kisebb szórással, és annál nagyobb pontossággal tudnák lőni. Illetve ha több sorozatot is elereszt belé egy hajó, és közben nem mozgott, akkor ez a hatás tovább erősödne. Tudod, ahogy IRL mondják: belövi magát a tüzérség.
frame>24: Ezen a csodán még torpedók is vannak?
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #38609 üzenetére
Fent az eredményjelzőn mondjuk van két torpedótalálat és két elárasztás.
frame>24: Jó, ez azért kicsit megnyugtató. Bár ezektől még az is kitelik, hogy rakjanak rá. Elvégre szovjetszkíj.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz #65675776 #38608 üzenetére
Nem.
Az utolsó képen a csávó szemszögéből "fotóztam," de én voltam Shimakaze-val, azért látsz a jobb felső ikonoknál torp találatokat. (HUD nélküli képek replay, az utolsó még a rendes csatából) A Moni 26k hp-ról pukkant is...[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
olivera88
veterán
Ez mekkora hang már.
Kreml AA guns sound. [link]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
Be vállalja valaki az Exeter-t?
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
félisten
-
KJ82
senior tag
Ha arra gondolsz hogy megvenni, akkor én nem. Elég egyszerűnek tűnnek hozzá a küldetések, inkább kiszedem misszióból. Egyenlőre nem költök WG-re.
Mondjuk a múltkor kissé igen részegen megvettem az Irian csomag első részét a karácsonyról maradt dublonokból, de azt legalább nem bántam meg, pedig elég lootboxok voltak azok is.
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
tbw
aktív tag
Flambasst néztem tegnap.
Kreml-el ment, baromi jó az a hajó.
Gyorsan meglett neki a 224k, de a végén a közeli Yamatót nem tudta penelni, volt vagy 12 lepattanó, pedig jó helyre lőtt.TBW
-
Akagi
tag
válasz #65675776 #38627 üzenetére
Játszanak a jobbak is közepes tierben... Személy szerint egyedül a bb zavar mert így nincs indok beülni a zsír új Lionba, marad a DoY meg a KGV, örülök hogy a Monarchot letehettem végre. Még a Myokomat ( lesz japános kanyar is ha el nem írták) is megjáratom, megvan már több mint egy éve, de eddig valahogy mindíg volt más húznivaló...
Segítség eltévedtem!
-
félisten
-
sutyerák007
senior tag
10:18-nál pl nem kicsit lőtt mellé annak ahova kéne ha arra gondolsz. Gyönyörűen telibe lőtte a belt armort. Utána szintén fos célzással és szarabb szórással ismét nem lőtt semmit. Mindkét alkalommal rossz helyre célzott a másodiknál pedig a disperion sem volt túl jó. Csak mikor néznek több százan akiknek a többsége átlagos/ átlag alatti játékos könnyebb azt kiabálni hogy MIAZHOGYLEPATTANT ahelyett hogy elbasztam.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Aaa már csak kevesebb mint 1000 coal kéne a JB-hez de ma már nem tudok honnan többet kiszedni
Még a Brit cv-t is kohoztam az 500 coal-ert Am jól sejtem hogy ezeket nem véglegesen kapjuk meg?
-
4580693
senior tag
válasz GeneraL_XTX #38636 üzenetére
Van acélod? Azt is beváltja 10x szorzóval.
-
félisten
válasz sutyerák007 #38635 üzenetére
+1
-
sith7
nagyúr
Hogyan hoztad ki ennyi idő alatt ?
Vettél konténereket ? -
Nordic
Közösségépítő
Azokat elvileg véglegesen kapod meg, mint annó mikor questekért meg lehetett szerezni a brit DD ágat T8-ig.
-
MPowerPH
félisten
Don't Tread On Me
-
sith7
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #38645 üzenetére
én is, de még 150 kell a 4 - eshez ... akkor te jóval többet játszol naponta, mint én
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz sutyerák007 #38643 üzenetére
Nem jatszottam 1,5 eve. Most megvettem a Yamatot, es kiakadva vettem tudomasul, hogy mig en alig tudok citat loni akamelyik masik bb -nek, en folyamat, minden salvoval kapom.
Elotte meg a kb. elsullyeszthetetlen kategoria volt.Don't Tread On Me
-
ddt500hu
veterán
Részemről Alaska kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest