- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #38498 üzenetére
ja
egyébként ezt az új cv dolgot a büdös életben nem fogják tudni balanszolni ... T8 Shokaku - val T10 - ben szenvedés, de ha top ... akkor mészárlás ... Colorado, Bayern, Normandie, Nagato ... de még a CA -k is ... esélyük nincsen
az egyik legnagyobb hülyeség volt a páratlan cv - ket kivenni ... T8 cv T10 - ben gyenge, a többiben meg arat
mondjuk az AP bombákat nem tudom hogyan lőtték be, de CA - nak - tier - től függetlenül - nehezen dobok cit - et, míg T8-T9 BB - nek duplán szórja
-
félisten
-
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #38504 üzenetére
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz capulet75 #38511 üzenetére
Nekem 2 győzelem kellett volna.
Nem ez zavart. Hanem, hogy 2:4-es biztos győzelemnél full hp-ról kitorpedózott.
Ha hagyta volna, hogy rámenjek a Lion-ra megvédem a csillagomat (100xp hiányzott) és 2 órával előbb végzek.
Fordított helyzetben én biztos nem lőttem volna ki a klántársamat.
Mindegy nem vagyunk egyformák és végül is nem számított.(#38512) FoxiestFox Nyilván nem de azért ez egy eléggé speciális helyzet mindenkinek. Utolsó nap 1-2 győzelmen múlik minden.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #38512 üzenetére
Alap. Nincs is annál jobb mint amikor kitetonálom a klántárasamat.
(#38513) ddt500hu 1 hétre bannolták mert úgy viselkedett ahogy te szeretted volna.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
tbw
aktív tag
A rank 1 azt jelzi, ki bírja türelemmel legtovább a sok agyhalottat kb.
Ennyi én abbahagytam rank4 3 csillagon, mert én nem bírom tovább ezt.
Előbbi körben is leHPzok egy Mushashit 40k salvóval 1500 hpn hagyják elhajókázni.TBW
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #38518 üzenetére
értem .... 3 kört mentem ma, ez volt a 3. kör, az első kör 60k dmg, nagyon gyorsan befoglaltak, nem is értettem mi történt, a 2. kör 85k dmg, vihar volt, semmit nem láttam, a semmiből előtűnt egy DD, meg egy DM, a fullra erősített 2700 hp -s ,nem 9 fős, hanem 12 fős raj 2 mp alatt eltűnt ... és nagyon - nagyon lassan termelődnek újra a gépek
igaz az átlag így is 122k dmg lett ...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #38521 üzenetére
...lehet, hogy pont meglépett egy ilyet (és még modulozás sehol)...
Azóta én is nulla, és tizen-x millió között ugrálok, és még csak most kezdődik a biztonsági gyűjtés a RN CV-kre...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Honzi
senior tag
Az a prémium csak karácsony óta van havertól kaptam karira az előtt nem is.
Nagyjából 300 ft-ot fizettem eddig a játékért szóval fizetős részről nem sok bevétel volt.
Harugumo meg az upgrade elég sokba volt legutóbb meg ahogy húzom az ágakat az se 2 fillér kb ennyi.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Chabe89
addikt
Neked se lenne annyi, ha nem csak 3 hajóval játszanál.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #38525 üzenetére
Gondolom prémiummal es jelentős zàszló/camo tartalékkal.
-
félisten
-
Project: A
tag
Sziasztok!
wows.hu kívül van valami naprakészebb magyar oldal, ahol a hajókról található elemzés?
Illetve mennyire hajkihullós a játék a wot-hoz képest? -
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #38530 üzenetére
Ennek tudok örülni, azokból mindig kevés van nekem.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #38532 üzenetére
Inkább a credit mint a coal. Valahogy mindig a foghúzás kategória volt nálam ha coalt kellett zászlókra költeni.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
törölt tag
A CSKH nevezetű klánt ismeri valaki?
-
belaazallat
addikt
-
törölt tag
válasz belaazallat #38536 üzenetére
Nem, nálam éppenséggel aktívak voltak.
-
Honzi
senior tag
válasz ddt500hu #38538 üzenetére
Van bőven hasznos is.
20× India Yankee – 1,920,000
20× India Delta – 2,400,000
20× Juliet Yankee Bissotwo – 480,000
20× Juliet Charlie – 1,920,000
20× November Foxtrot – 1,920,000
20× Hotel Yankee – 240,000
20× Sierra Mike – 2,400 000
20× November Echo Setteseven – 1,920,000
20× Victor Lima – 3,840,000
20× India X-Ray – 2,880,000
20× Juliet Whiskey Unaone – 1,440,000
20× Mike Yankee Soxisix – 960,000
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
gaborka1981
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit amatőr lesz a kérdés, de ez van.
A tegnapi napon összefutottam Flambass-szal az ellen csapatában. Neptun-nal nyomta. Sokáig vesztésre álltunk csak a vége felé sikerült fordítani és pontokkal nyertünk, sőt még a teljes 20 perc is lefutott. Már számolt vissza, amikor az utolsó 6 másodpercben spottolódott a cirkájával én meg Mushasival orron céloztam és 16-17 ezer hp-ról süllyesztettem. Az Idő ebben a pillanatban lejárt, győztünk. Kárpótolt a tegnapi napért, amúgy is nagyon rossz napom volt a melóhelyen.
Szóval, bizonyító erejű képernyőképet hogy készíthetek? Amiket próbáltam, azok nem működtek. -
félisten
válasz gaborka1981 #38543 üzenetére
Mit akarsz bizonyítani?
Amúgy meglepő, de prinstscreen! A játék secreenshots mappábájába menti jpg-ben. Replayből is működik. -
törölt tag
Hülye kérdés: A Hellcat és a Corsair hány darab Tiny Tim-et bír elvinni a játékban?
-
félisten
Gyengébb páncéllal.
Nem ilyennek indult amúgy, sokkal erősebbnek, viszont míg a Kron ronda mint a bűn, ez egy gyönyörűséges amcsi ékszer, amit még ha közepes lesz, is játszani fogok.
(Feltéve, hogy a CV betegség nem pusztítja el teljesen a játékot, és lesz értelme randomozni) -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #38547 üzenetére
Alaska orra tankybb kissé , mert a 380 aa nem tudja overmatchelni.
Vékonyabb a páncélja oldalt, de nem lesz könyen citezhető tudtommal , a mély citadella miatt, a mostanitól még lejjebb volt citadellája, de aztán picit emeltek rajta.Sith Ahogy fogsz mondja nagyon szép Jóval pontosabb mint a Kron, és értékelhető légvédelme is van.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
frame>24
addikt
Itt a Kron vs Alaska egymáshoz képest.
Azért torpedó-védelem + töltési idő tekintetében jelentősen jobb a Kron, de Alaska-nál elvileg élesebb szögből is átüt az AP. És tényleg jóval pontosabb.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest