Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz Chabe89 #16850 üzenetére

    A Bogue a túloldalon volt.

    Egyébként úgy néz ki DaGuardian-nek van igaza. A 36500-ból kivonva az általam okozott 19796-ot, valóban 16704 az eredmény. A képen is ez látszik. Eddig nem is figyeltem, hogy így van megoldva. Szerintem zavaró. Mondjuk a torpedókat láttam becsapódni, csak a hajó nem látszott már akkor.

    Kíváncsi voltam, és kaptam választ. Már ezért is megérte feltenni a kérdést. Szóval köszönöm DaGuardian!

    Hogy volt-e értelme? Személyesen számomra lehet nem, mert kiszedett. Előtte mondjuk jópár torpedóját kikerültem. Csapat szempontjából viszont egyáltalán nem volt rossz döntés ezt az útvonalat választani szerintem. Egyrészt ugye kiszedtem a Kolberg-et. Másrészt lekötöttem a Myogi-t, és közben leharmadoltam a HP-ját. Ezidő alatt (közel három perc, azaz 5-6 slavo) a többi hajónkról jókora tűzerőt vettem le, addig csak a Kaiser és az Omaha zaklatta az azon az oldalon levő két BB-t illetve egy-egy Furutaka-t és Phoenix-et (azt mondjuk nem értem a Phoenix-szel hogy nem tudta kilőni a ~5 percig egy helyben álló Omaha-t). Magát a Zuihot pedig kb három és fél percre teljesen kivontam a csatából, csak velem foglalkozott.

    Ekkor spotoltam:

    És ekkor kerültek elő újra a gépei a többiek számára:

    Ha ott maradok a BB-k mellett valószínűleg jóval hamarabb kihalok. Azért a Scheissruhe lőtávolsága elmarad a többi ott levő hajó mellett, ergo legelől kellett volna lennem, hogy rálőhessek bármire, ezzel viszont minden tüzet magamra vonzottam volna. Nem hiszem, hogy 3-4 percnél tovább életben maradtam volna. Ha meg hátul maradok a biztonságban, akkor nem érek semmit. Ez a hajó ráadásul a legkisebb manőverre is elég gyorsan veszíti a sebességét. A legnagyobb hiba szerintem az volt részemről, hogy nem figyeltem a terepet és nekimentem a szigetnek. Ott vesztettem kb fél percet, és álló célpont voltam. Mák, hogy a Myogi akkor nem tudott telibe küldeni, mert az a biztos halál lett volna. a másik hiba az AP használata a Myogi ellen. Jóval korábban át kellett volna váltanom HE-re. A Kolberg ellen viszont jobb volt az AP.

    És mindez bizonyítja, hogy tévedtem, amikor azt mondtam, hogy nincs értelme a replay-nek verziófüggően.

Új hozzászólás Aktív témák