Új hozzászólás Aktív témák

  • spiritex

    veterán

    válasz The DJ #3731 üzenetére

    BF alkalmával megvásároltam az 50% kedvezményes wpszaki kuponnal a Swift Performance plugin-t. Egyelőre a Trialt próbáltam ki, ami a Wizard futtatása után csak 4-5%-os javulást hozott, ami eléggé elkeserített. De utána bementem a Settingsbe és lefuttattam az Optimize Images opciót, ami 648 kép esetén kb. 2 óráig dolgozott, végigmentem az ottani beállításokon (CSS, JavaScript, stb.) is, majd az új mérés 50-60%-os javulást hozott! :Y

    Pár kérdésem van a bővítmény működésével kapcsolatban (csak hogy megnyugodjak) :) :
    - a bővítmény mennyire "cseszi szét" az oldalt és hogy lehet/szabad kikapcsolni (ha esetleg már nem kéne, vagy ne adj'Isten valami bajt csinálna)? Gondolok itt a CSS, JavaScript, HTML file-ok tömörítésére, összevonására.
    - mikor és hogyan áll vissza a Swift Performance előtti állapot? Elég kikapcsolni a plugin-t? Mi történtik az eredeti CSS-sel, JavaScript-tel, amiket összevont, megőrzi őket valahol, tudnak újra működni?
    - ha a sablonban van CSS beszúrási lehetőség, márpedig van, akkor azt továbbra is lehet/szabad használnom? Mi történik az ide beírt új kódrészletekkel? Azokat mikor veszi észre?
    - ha frissítem a sablont, nem fog minden összekutyulódni?

    Előre is köszi a választ!

    Megj: a Trial Settings menüpontjai (és azok opciói) egyébként alig hasonlítottak az általad felsoroltakra. Más volt a nevük, más opciók voltak bennük, vagy másik menü alatt voltak, stb.

    [ Szerkesztve ]

    Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák