- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
A következő problémával szembesültem és nem jövök rá a megoldásra:
Adott 2 gép, egy D-Link (DIR-636) router és egy USB-s wifi adapter (DWA-140).
Az első gép kábellel, a második wifin kapcsolódik a routerhez.
Eddig minden rendben volt, viszont az utóbbi időben nagyobb fájlok másolásakor a wifis gép lefagy, majd újraindul.
Először leesik a másolási sebesség 2-3 MB/s-ra majd egyszercsak újraindul a gép.
Eddig simán tudtam 6-7 MB/s-al is fájlokat másolni, most viszont minden alkalommal előjön a hiba.
Érdekes módon, ha csak böngészésre, netes játékra van használva a gép nincs semmi probléma, működik hibátlanul, csak fájlmásoláskor és ott is csak nagy kiterjedésű állományoknál van gond, 1GB és a fölött.
Az "kábeles" gépen Win7, a wifis-en Vista van, ha ez érdekes az ügy szempontjából.
Már azon gondolkodtam, hogy veszek egy PCI-os wlan kártyát, mert lehet hogy az USB-s feladta a küzdelmet, de akkor sima böngészés, netes játék alatt miért jó, ha ez lenne a baj ott sem működne!
Ha valakinek van 5lete azt szívesen fogadnám és előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest