Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    Sziasztok!

    Het elejen üzemeltem be egy Netgear WNDR4000-et, müködik is rendben, viszont lenne par kerdesem.
    Hol lehet (vagy nem is lehet?) allitani a wifi teljesitmenyet? Parszor mar vegigneztem a menüket, de ilyen opciot nem talaltam benne. Mivel egy durvan 10-15 meter sugaru körben (vagy inkabb felkörben) van csak hasznalva, fölösleges maximumom sugaroznia, ha mondjuk 70% is eleg lenne..
    Ezen kivül föltettem az inSSIDert, es abban a max ratenel 156-ot ir 300 helyett, ez miert lehet? Elöször mikor neztem 144 volt, de utana lattam, hogy max 150Mbps-re volt allitva a router, atallitottam 300-ra, de igy is csak 156-ot ir (latok masik routert a környeken, aminel viszont 300 van).
    Jelenleg speedtest sem mutat többet 40-45 Mbps-nal (100 megas net), meg wifin keresztül NAS-ra is folyamatos 5 megabytetal masoltam, tehat valami szerintem nincs rendben.. (Pedig ugy remlik az elejen gyorsabban ment azert a wifi is).
    Kb 3 meterre vagyok egyebkent a routertöl es egy nagyjabol 10 centis fal van köztünk.

    Valmint amit meg nem ertek, iPod Touch 4G-n ha kikapcsolom a wifit, majd utana bekapcsolom, "elfelejt" visszacsatlakozni es ha megprobalom, keri a kodot.. minden egyes alkalommal, ami eleg idegesitö.. Mivel korabban ilyen nem volt, az iPodon pedig semmi valtozas nem törtent, miota lecsereltem a routert, igy feltetelezem ez is a router hibaja, csak nem tudom, mi okozhatja.. Szerk.: Raadasul kivetel nelkül minden egyes csatlakozasnal azt csinalja, hogy ha beirom a kodot, majd ranyomok a csatlakozasra, kiirja, hogy csatlakozas sikertelen, ha megegyszer ranyomok, akkor csatlakozik.. Ez mondjuk inkabb ipod bugnak tünik, de mint irtam, korabban semmi ilyen problema nem volt a regi upc-s routerrel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák