Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Buta kérdés lesz, de meg lehet azt viszonylag olcsón oldani, hogy két UTP csatis eszköz közti távolságot vezeték nélkül hidaljak át?

    *Olcsón: Sohasem csináltam ilyet, de első tippre talán két linuxos routerrel próbálkoznék. Viszont jobb lenne, ha lenne valami direkt erre a célra gyártott fapados olcsó kütyü, csak tippem sincs létezik-e ilyen és milyen néven keressek rá google-el...

    (Inkább a telephellyel szemközti szomszédtól kérnék kölcsön némi időszakos sávszélt a tervezett kamerarendszer rögzítőjének távoli eléréséhez, mint hogy emiatt beköttessem oda az internetet és perkáljuk minden hónapban azért, hogy néha ránézzünk és riaszthasson - az UTP kábel nem alternatíva, aszfaltozott önkormányzati mellékút felett kéne átvezetni össz-vissz vagy 100m hosszú kábelt :DDD)

    Bár jobban meggondolva a szomszédba akkor is kell egy WiFi router, csak a DVR-be lehetne valami kompakt cuccost dugni. (Lehet eleve WiFi-set kéne keresnem, vagy majd megnézem bele lehet-e épteni egy laptopból kiszerelt WiFi adaptert, mert az van kéznél...)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák