Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz cidalain #9828 üzenetére

    Teclast X98 Pro, tokkal, vedofoliaval, 64-es mem.kartyaval (afa. vam nelkul) kb. 100ezer forint.
    Ugyanakkora ram (4gb) mellett, 128gb emmc-vel, billentyuzettel, argaranciaval.(ajandek Lumia telefonnal, aminek eladasi erteke kb. 20ezer forint), 120ezer forint volt.

    Tehat ha csak a beszerezhetoseget, garanciat nezzuk, mar megerte. De most, hogy mar ajandek telefon nem jar hozza, csak az argarancia, igy is megeri a 20ezer felarat, tekintve a billentyuzetet is.

    Teszteket nem tudtam futtatni, mert kedves parom goozerovel befogta szakdolgozat irasahoz.

    A kijelzo laminalt, nincs res az uveg es kijelzo kozott. Az erintesre erzekenyen reagal, jobban mint a Teclast. A haz osszeszerelesenek hatasara a kijelzo sarkanal lathato bevilagitas, mely fekete hatternel lathato csak (aki erzekeny ra).
    A bill. nyomaspontja jo, a billentyuk kisse mozognak nyomas kozben, tehat nem a premium, massziv utvonalu gombokra kell szamitani, de teljesen jol hasznalhato, gyorsirasra is tokeletes. A tabletet rahajtva a kijelzo kikapcsol. Az USB 2.0-nak tunik a billentyuzeten egy gyors masolasi sebesseget tekintve (de az adatlap biztos feltunteti).
    A toltoje gyorstolto, USB-n csatlakoztathato a tablethez. Az aksija elso hasznalat mellett 8-9 orat tudott bongeszes, 3 ora filmezes mellett, 50% fenyeron. Elsore azt mondanam, hogy 20-25%-kal jobb aksiidot mutat, mint a teclast.
    Az eMMC sebesseg es throtlingot nem tudom (egyelore).
    Sulya 1kg. billentyuzettel. Elsore kezbefogva sulyosnak hatott, a tablet es annak kerete vastagnak tunt. Gyorsan megszokhato, konnyen hordozhato. A feher szint nem ajanlanam, ha van lehetoseg inkabb a sotetebb szint (a piszkolodas miatt).
    Egy rakas gyari Asus cucc van rajta gyarilag (3 fele felho tarhely, ASUS programok, Office alternative probaverzio, Evernote), melyek torolhetoek (termeszetesen).

    En inkabb ajanlanam ezt, mint a Teclastot. Foleg a bill, teljeserteku USB, garancia miatt. En Ipod-rol rendeltem. A +2gb ram es 64gb belso tarhely 20e ft felarat jelent. Szerintem megeri, mert ha jobb microSD kartyat es 2 gb ramot vennenk bele utolag (ami kisse nehezkesnek tunik), az se lenne olcsobb szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák