Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    válasz CollectoR #8437 üzenetére

    Az olcsóbbnak mondható kategóriában az Asus Vivotab Note 8-hoz adtak gyárilag tollat, de ez is inkább a 70-80k-s kategória. Prohardver teszt-ben elég pozitív volt a teszter véleménye:
    "Kifejezetten jó szolgálatot tett a mellékelt érintőtoll, ami a Wacom piacvezető, nyomásérzékeny technológiáját használja. Elsősorban a klasszikus Windows asztalra tévedve vettük hasznát, ahol segítségével kezelni tudtuk az apró ikonokat – például a 3 x 3 milliméteres ablakbezárót – ezeket ujjal lehetetlen volt pontosan megnyomni. Szintén sok érdekesség összehozható vele szabadkézi rajzolásnál vagy akár jegyzetelésnél is, hiszen érzékeli a pontos nyomóerőt, ráadásul a One Note és a Fresh Paint révén megfelelő szoftveres támogatás is van hozzá, így a határ a csillagos ég – vagyis fantáziánk és kézügyességünk."

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák