Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz kutga #40263 üzenetére

    Esetleg egy fájlkezelővel végigkeresed a rendszerpartíciót ATI kulcsszt megadva és ami egyértelműen a régi ATI kátyához tartozó mappa/fájl, azt törlöd. A registry-t is át kellene nézni, szintén ATI kulcsszóra keresve és ami egyértelműen az ATI karihoz tartozik, azokat a registry bejegyzéseket törölni. Ez utóbbihoz használd ezt: Registar Registry Manager Lite (ingyenes)

    troland26
    Az is megoldás lehet, amit Lenry javasolt, csak ahhoz Pro vagy Ultimate változattal kell rendelkezned. Az XP Mode az simán csak egy XPPro SP3, viszont hogy használni tudd, ahhoz a Virtual PC telepítése szükséges, na ez viszont Home Premium vagy kisebb változatokon nem elérhető.

    Másik alternatíva lehet a VirtualBox vagy VmWare Player használata (mindkettő ingyenes), amely segítségével létre lehet hozni virtuális gépeket, így többek közt XP-t is. Ez a virtuális gép létrehozás végül is egy XP telepítésből áll, csak az adott progikon belül zajlik le.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák