- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI kábel TV
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Mozilla Firefox
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgufo
csendes tag
Sziasztok
Egy érdekes problémám lenne. A régi gépemen fel volt állítva egy ssh tunnel, hogy távolról is elérhessem a gépemet. Ez működött is szépen openssh volt tepelítve semmi gond.
Lecseréltem a gépet, új gép, új windows xp telepítve minden ok. Létrehozom a felhasználót, minden ok. Restart belogolok működik tökéletesen. Aztán jönnek a prolémák. Feltelepítem az open ssh-t felmegy gond nélkül, tudom aktiválni is a usert azzal sincs gond.
Viszont újraindítás után nem tudok jelszót beírni, ott a felhasználó a login képernyőn de nincs lehetőség passwordöt beírni. Próbáltam a régi ssh telepítővel, szedtem le újabbat, ugyanaz a hiba, és csak annál a felhasználónál jelentkezik akit aktiválok benne.
Tudom nem teljesen windows probléma de gondoltam egy próbát megér, próbáltam keresni választ de nem nagyon találtam megoldást rá. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szólánc.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest