Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Megérdemli, mert egy szuper játék.
Mondjuk nyáron ilyen 1 eurókér ment, csak az nem vette meg akinek nem kellett..."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Nekem voltak benne olyan részek amelyek miatt párszor félretettem. De újra és újra előszedtem. Hardcore mód rohadt jó benne, leginkább amikor nincs aktív térkép és el is lehet benne tévedni rendesen.
Grafika is mai napig üt szerintem és nem is kell neki erős gép. [link] Példát vehetnének a mai játékok is ebből olyan rohadt jó a környezet.
Mai alsókategórás kártyán is bőven játszható.
Meg voltak benne könnyed részek azaz a womans lot dlc nekem bejött de van aki egyszerűen gyűlölte. Nem kevés modot is raktam rá.
Kár hogy ehhez hasonló játékokat nem készítenek többen.
A tetszett a legjobban nem szuperhős a karakter, mindenért meg kell szenvedni az elején de még a játék közepén is, az tény hogy a végére ki lehet maxolni viszont nem kötelező a legjobb cuccokat megvenni/használni. Én direkt könnyű íjász karakterrel mentem benne. -
myckey
veterán
Várjuk a folytatást ! Hamarosan
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
MolGabi
aktív tag
-
rubkrisztian
csendes tag
Számomra a harc rendszer volt az ami miatt feladtam anno, amint 1 -nél több ellenség jött végem volt de ez simán az én bénaságom .
De ezt leszámitva nagyon igényes játék. -
válasz rubkrisztian #9 üzenetére
Az szándékosan olyan. Bár van rá mod hogy ne "ragadjon" az irányítás egy ellefélre.
Alapesetben a valóságban is 0 esélyed van több ellenféllel szemben.
Csak hátrálni tudsz, illetve nagyon sokat jelent ha te választod meg a csatateret azaz olyan helyen harcolsz ami neked kedvez.
Bár rohadt mód nehéz de a lovas íjászat/harc kifizetődő tud lenni. Ha azt elsajátítod akkor egy gyors lóval eredményes tudsz lenni. -
Chapel
addikt
TI hogyan játszotok vele? a látvány idejét múlt (Nem csúnya, de messze nem RDR2 sem), mégis nem tudom úgy beállítani hogy értelmes (fix 60) fpssel fusson.
Neten is néztem de nem jöttek be. Gép uptodate driverek szintjén
i79700K
32Gb Ddr4 3600
3070 Ti
SAmu Evo 970Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Legfrissebb eredeti verzió? HD pakk fent van?
Nálam RTX3080 nem megy 60 alá, de előző kártyámon sem volt gond vele ultra grafikán HD pakkal sem, 8gb vram sem limitálta (vega56-nál)
Igaz csak fullhd-n játszottam. Extrának használtam reshade-t is. Szerintem igen szép volt, de csak hd pakkal. Intel A770-nél voltak elég nagy beesések de dxvk-val megjavultak.[ Szerkesztve ]
-
-
Chapel
addikt
válasz GodGamer5 #14 üzenetére
GodGamer5: "Nem tudom miről beszélsz. Felmoddolva iszonyatosan jól néz ki."
Nem tudom látod e hol van a logikai hiba. Alap game, nincs mod, magad is azt írod amit én hogy felmoddolva néz ki jól, nem az alap.
MasterDeeJay: Igen akcózva volt 6€ steamen HD packot is felraktam.
Busterftw: 1080p
Erdősebb rész felé nézve (nem benne!) 5-7fps kint 15-22fps.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest