Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz cellpeti #18218 üzenetére

    Ha "nem vágod", akkor inkább hagyd a fenébe, mert többet árthatsz, ha elkezdel gányolni.Egyébként gép indulás után lőj ki minden automatikusan elinduló programot (mármint MSN, skype, hasonlók jobb oldalt az óra mellett)
    Aztán asztal -> Dokumentumok ikonon jobbklikk, megjelenő menüben tulajdonságok, majd "Áthelyezés" és megkeresed azt a meghajtót és azon a Dokumentumok mappát, ahová át akarod rakatni a rendszerrel.
    Ha nincs ilyen könyvtárad, akkor előtte hozd létre kézzel.

    Ezt mivel maga a rendszer csinálja neked megjegyzi és a későbbiekben már tudni fogja, és minden program tőle "kérdezi meg" hol a dokumentumok könyvtárad, így biztos, hogy már az új könyvtárba rakják majd a saját cuccaikat.

    A másik amiről írtak előttem, hogy az excell, word, és sok más ms-proram is a c:\dokumets and settings\.... mappát használja alapértelmezett mentési helynek, ezt érdemes az adott programban az Eszközök menü beállítások/mentés fülön átírni.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák