Aktív témák

  • hruodnand

    senior tag

    válasz kuszal #2163 üzenetére

    hi!
    1. nekem még nem igazán csinált ilyet. mondjuk 1,5GB RAM-mal bebaccna, ha belassulna. :) valószínű a beolvasó program túl nagy helyet foglal le a RAM-ban gondolom a puffer miatt, de az is lehet, hogy töredezett a winchestered vagy más winchester ''terhelő'' alkalmazás is megy a háttérben és az is bezavar neki.
    2. nekem is szokott néha előjönni egy fekete képernyő az UAC prompt előtt, attól függ, hogy mikor milyen teljesítményben van a vista. :)
    3. ha felismerte a SATA2-es winchestert és tudsz olvasni/írni rá, akkor nagyvalószínűséggel rendesen lekezeli. :)
    4. ha optimalizálni szeretnéd a rendszeredet, akkor a lapozófájlt a winchestered elejére vagy közepére helyezd (persze külön partícióra) ez által könnyebben elérhető lesz a vista számára. nekem most 1GB-ra van beállítva a lapozófájl egy 2GB-os 'swap' partíción, a lemez elején.
    5. én mind a kettőt használtam, de egy ideje már nincs rá szükségem, mivel megpróbálok vigyázni a rendszerre. szóval megvagyok nélküle is. :) amúgy mind a kettő program támogatja a vista-t.
    6. az ie7-ben felveszed az Index.hu RSS csatornáját és a Gadget-en beállítod az Index.hu-t neki. ennyi.
    7. gondolom a media player a háttérben, még mindig megy, lehet, hogy a tálcára lehelyezi magát, vagy az is lehet, hogy csak szórakozik a program. :)

Aktív témák