-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Amit akarsz igazából
Én ImgBurn-t használok, ingyen van, pici, gyors és szerintem konrkétan jobb, mint a Nero. Nem utolsósorban kiválóan megy Vista 32/64 alatt.Oldalsávot el lehet tüntetni, de elég bonyolult: jobb klikk valahol az oldalsávon (szabad felületen), és close sidebar
(Ja, hogy úgy eltávolítani, hogy uninstall? Nem lehet, max valami vLite-al vagy ilyesmivel, de miért zavar az téged? Nem éppen egy sokgigás alkalmazás Töröld le a Nero-t, azzal több helyet nyersz.)Nem tudom, hogy a 4.20-assal mi van, nekem 4.50-es tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
doddencs
senior tag
válasz WonderCSabo #17149 üzenetére
És a spanyol eltávolítása hogy történik? Vagy az újjal automatikusan felülíródik?
-
-
doddencs
senior tag
Még annyi kérdésem van, hogy a drivereket csak a Vista után szépen telepítgessem fel? Valamint a recovery dvd ugye ezen driverek telepítésére szolgál, vele valamenyi eszköz driverét fel tudom rakni, nem lehetnek elvileg ismeretlen alkalmazások - gondolom maximum nem mindenből a legújabb lesz..
Valamint a bios elérésének mi az általános módja?Köszönök minden segítséget, majd este, ha a telepítés során problémába ütközök, újra jövök.
doddencs
-
-
doddencs
senior tag
válasz WonderCSabo #17156 üzenetére
Igazából a biost csak azért kérdeztem, mert a link alatt írták, hogy a biosban győződjünk meg arról, hogy a gép a dvd-meghajtóról kezdi a rendszerbetöltést.
Ezt a biosban merre? -
Core2duo6600
veterán
válasz doddencs #17152 üzenetére
Angol nylevű vagy magyar nyelvű koromgrol telepítsd akkor adott lesz a nyelve is, particoionálás - formázás is kell, vagyis erősen ajánlott.
(#17157) doddencs
F8 at asusoknál, és akkor kiváltszthatod hogy honnan bootoljon a szerkezet(#17147) mmdms
itt vedd ki az auto startot és akkor nem jön be
Sidebar teruletén barhol jobb klikk - properties nél[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
doddencs
senior tag
válasz Core2duo6600 #17159 üzenetére
És a formázás hol történik? A telepítőnek lesz ilyen része is, vagy automatikusan telepítés előtt megformázza a gépet? Vagy 3. esetként még telepítés előtt nekem kell leformázni a gépet (s ha így van, akkor hogy a legegyszerűbb formázni - meghajtókra jobbklikk.. vagy? )
WonderCSabo: Business-em van..
-
horyk
senior tag
Na én is Vista user lettem.
Első tapasztalatom alapján a játékok sokkal gyorsabbak Vistán.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Ringman
nagyúr
Hello!
Megpróbáltam a vistám (Business 32 bit OEM magyar) frissíteni SP1-re, amivel kb egy órán keresztül szórakozott, megcsinált egy csomó telepítési fázist (újraindítás után 3/3 100% készültség), majd mikor legközelebb odanéztem, már azt írta hogy sikertelen volt a telepítés és most visszaállítja a korábbi állapotot. (kb 45 perc)
Ez vajon mitől lehet?Válaszokat előre is köszöntem.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
horyk
senior tag
válasz WonderCSabo #17164 üzenetére
COD4, Crysis, Gears of War, ezeket próbáltam eddig.
Úgyhogy Bill bácsi.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. A vistából melyiket érdemes feltelepíteni? 32 vagy 64 bit (vagy iylen van egyáltalán mint az xpben?) és hogy ultimatet vagy másikat?
-
Fulmi
senior tag
Azt hogy lehet megoldani hogy ha inditok egy alkalmazast vagy valamit akkor ne kerdezzen ra hogy engedelyezem vagy nem engedelyezem? Csak tudom mar hogy mit engedelyezek..
-
h_and
tag
Sziasztok!
Felhasználói fiók (rendszergazda) nevének megváltoztatása lehetséges valahogy?
Köszönöm -
Gabis
őstag
Hali
olyan kérdésem van, hogy ki milyen optimalizálást használ Vista-hoz, gondolok itt tweak progira ill. registry firkálásra -
-
Core2duo6600
veterán
válasz Ringman #17165 üzenetére
Ha a winupdateről szedted
akkor az lehet ok, hogy tiszta installra illik tenni(#17168) Devdi
Kérdéseidből arra lehet következtetni, hogy megsem próbáltál magad utána nézni a dolgoknak
starter edition t leszámítva mindenből van x86 - x64 es változat is.
Hogy melyiket érdemes, attól függ mire használod...Milyen gépre akarod tenni ?
Ezeken a helyeken nézelődj körbe
http://winportal.net/?cat=vista
http://lacy.hu/vista
http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/editions/choose.mspxGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Devdi
aktív tag
válasz Core2duo6600 #17181 üzenetére
E8400 2gb ram 8800gt vx450 500gb HDD szóval lesz alatta rendesen rendszer. Játékra leginkább, bocsi télleg nem néztem utána mert most kicsit elfoglalt vagyok...
-
ForRedGlory
félisten
Szerintetek miért van az hogy néha a Vista alatt Media Centerben ha tv-t nézek (Tuner karim az adataimnál) olyan hangot ad ki, mintha "húzná" a szalagot egy régi kazettás magnó.
Nem mindig van ilyen hang, de azért előfordul néha, és idegesítőMás:
Megvettem a Trust RC-2400 Wireless Vista Remote Control nevű csodát, és hát csodálatos. Végre kiválthatom az AverMedia TV tuneréhez kapott borzadályt, ami használhatatlan nagykezű embereknek. (A tunert meg ne a távirányítóról ítéljétek meg, mert a kártya egyszerűen a Best of)
Nagyon jó az irányító, csak ajánlani tudom Mindenkinek. Az ára sem vészes szerintem, ~6000ft körül már kapható
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Ha nem akarsz memóriát bővíteni, akkor elég a 32-es is, ha meg tervezel 4+ ram-ot (és használni is szeretnéd), akkor 64-es (a tervezést nem úgy kell érteni, hogy jövő héten tervezel-e, hiszen oprendszert hosszú időre vesz az ember).
Ultimate-et is vehetsz, de mivel az a legdrágább, ezért én azt javaslom, hogy olvasd el Core2duo6600 hozzászólásában linkelt oldalakat, különös tekintettel a Microsoft-os funkcióösszehasonlító bizbazra, és nézd meg, mi kell/mi nem.
Sectumsempra - For Enemies
-
smokk.
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám,hogy feltelepítettem a vistát,minden rendben megvan csak egy bajom van,nevezetesen,hogy a winamp kernel streaming pluginnel nemjátszik le semmit,sőt hibákat ír ki..indításkor pedig egy ilyen üzenetet: CksEnumFilters::EnumaFilters failed
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi!Üdv.
-
horyk
senior tag
Szvsz. a 32 bitest rakd fel, mivel arra a 32 bites progikat nem tudod felrakni.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz Thrawn #17191 üzenetére
Hát egy nagy LOL nekem !
Annyi minden van az agyamba ( főleg sör ) , hogy nem olvastam el amit irtam.
Tehát: Mivel a 64 bitesre nem lehet 32 bitest felrakni.mod: De már ez sem biztos
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Thrawn
félisten
Hát, jobban jártál volna ha most csöndben iszogatod a sörödet, mert a 64 bites rendszerre is lehet 32 bites programokat telepíteni
Devdi: Na, azt már tényleg nem lehet
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
horyk
senior tag
válasz Thrawn #17194 üzenetére
Asszem ma máér csendbe maradok, mer...............................................
-
Ringman
nagyúr
válasz Core2duo6600 #17181 üzenetére
Winupdate volt.
Meg előtelepített vista. Ugyanis notebookom van, új telepítés recovery-ről van, úgyhogy ki kell mentenem mindent
Bár így 2008-ban elvártam volna hogy bármikor fel tudom rakni.
Ha letöltöm pl iso-ba és utána futtatom, vajon akkor se tudom felrakni?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Core2duo6600
veterán
válasz ForRedGlory #17184 üzenetére
Szerintem átmeneti leterheltség nél jelentkezik.
Nálam ilyenkor a kép is megáll, majd megy tovább.
Pl olyankor, amikor divx kódolás mellett nézek tv ét(#17198) Ringman
Szerintem torrentezz le egy install korongot, és úgy telepítsed fel, néha meglehetősen el tudják baszarintani a lapos okon az oest...
Privben küldöm a linket, hogy honnan érdemes, saját kódoddal tudod majd aktiválni.Annak idején , talán acer gép volt ahhoz is recovery xp volt.
1 fat volt a file rendszer és méghozzá kretén elgondolás szerint particionálva
volt talán 4 giga a C: nak
20 d: nak, és 40 es volt a hdd benne a maradék meg üresen, na ekkor kezdtem egy totál formattal.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
válasz WonderCSabo #17196 üzenetére
Az ultimatehoz két lemez jár.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest