- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Le vagyok maradva, az MS fiók (mint főfiók, ami ezek szerint már nem az), bármikor törölhető.
Ezért nem kell már az áruházba belépéshez sem. Ez mióta van? -
FoLey-v
addikt
Akkor haverom Lumia 435-ön is ez miatt produkálja azt,hogy bárhol tudja használni az email+jelszót csak Áruházban nem fogadja el a jelszót? Azt mondja,hogy bárhol elfogadja a jelszót csak áruháznál nem és gmail fiókja van Windows Phone 8.1-el. Ilynekor mit lehet tenni?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz netpeti98 #86452 üzenetére
Akkor ez új dolog lehet eléggé, mert itt még senki nem említette. Csodálkoztam is, amikor wdrt után végre az utolsó 321 is feltelepült, na akkor belépek az áruházba frissíteni minden applikációt, már épp készültem rá, hogy kéri a Ms fiókot, erre paff már a kezdőoldalon is voltam.
-
Pikkolo^^
addikt
A 930-am hetek óta nem frissült, a verziószám ....14936.1000. Van ennél újabb?
-
netpeti98
addikt
Asztalon böngészni és frissíteni lehetett (a gyári programokat) fiók nélkül is az Áruházban, de nem rémlik, hogy engedett volna a mást is telepíteni a fiók megadása nélkül eddig. A letöltésre kattintva rögtön feljött a bejelentkezés. A régi neten se említik sehol, valószínűleg az évfordulós frissítés hozhatta magával.
Mindenesetre érdekes, bár mobilon nem hiszem hogy sokan lennének akik fiók nélkül használják a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nálam egy nap után, 321-es telepítést követően plusz egy ki-bekapcsolással egyelőre bugmentesnek tűnik. A kapcsolatok ikonnal én nem szórakozom, mert a legkisebb méretben használom. A fotózás is megy, mint eddig, bár az utólagos feljavítás időbe telik. Szólok, ha lesz valami.
Még update előtt vettem fel 720p/60fps videót és csinált benne egy jó kis szaggatást, mondjuk csak egyszer fél mp erejéig..
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pacee87 #86458 üzenetére
Akkor jöhetett ez az újítás, mert az évfordulósnál még kellett egy MS fiók.
-------------------(#86460) TFSi
Nálam most minden jó újra, kivéve a kapcsolatok, az meghalt rendesen.
------------------
(#86459) netpeti98
Mint írtam is az évfordulósnál még kellett a fiók mindenhez, ez csak úgy jött a 189-el szép csendben...
-
-
Bodz
nagyúr
Kinyírták az eBay appot... Azt hiszem ez az utolsó csepp a pohárban. Nekem ennyi volt a WP.
-
félisten
-
hroberto
veterán
válasz turbulencia8 #86470 üzenetére
Itt nem is ez a lényeg. Hanem egy újabb szög a koporsóba...
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hroberto #86471 üzenetére
Van ennek a döglődésnek jó oldala is: annyira leesett a wines telók ára, hogy pár perce rendeltem az asszonynak is egy 650DS-t sz*ré-h*gyé', ezt fogja kapni karácsonyra az egyébként a mai napig hibátlanul működő 610-ese helyett. Jövő keddre ígérik a szállítást. Kap egy szép fehér bőrtokot hozzá.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Boonen007
őstag
Ne mar, komolyan kinyirtak? Masik kerdes, rendeltem mostanaban ebayen egy termeket es egyszer csak kaptam egy emailt, hogy az outlook naptar felvette a rendelest a naptarba, ezt hogy? Eddig nem vokt ilyen.
-
tyan
senior tag
válasz Bogyó bá' #86472 üzenetére
Ez valóban jó ár, de én süllyedő hajóra nem szállnék fel. Én is gondolkodtam a 650-ben, de végül droid mellett döntöttem, nekem már nem érné meg ilyen telefonba pénzt rakni. Pedig egy jó koncepció lenne a WP, de az MS-nek sikerült elcseszni... Lassan már ott tartunk, hogy butafon lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Bogyó bá' #86477 üzenetére
Viszont 3000 ft-tal többért ennél sokkal szebb, valódi okostelefont adnak
(Mindamellett a 650 nem csúnya valóban)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
spider80
őstag
válasz scyllarus #86478 üzenetére
650-nél sokkal szebb okostelefon 40 ezerért? Melyik az?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szó nincs a süllyedő hajóra felszállásról: én már 5 éve rajta vagyok, de még egyelőre nem süllyedtünk el.
Kevés alkalmazást használok, ami nekem tényleg kell, az - még - működik és elérhető. Echte kínai telefon nekem ciki (53 éves vagyok), játszani nem játszom rajta semmit. Az iPhone kicsi SE-jét szívesen elfogadnám, de ahhoz egyrészt csóró vagyok (meg tudnám éppen venni, de semmilyen telefonra nem szánok annyit), másrészt meg a dual-SIM hiánya miatt eleve kiesik. Évekig gyakoroltam a "minden zsebemben egy telefon" állapotot, és nem igazán tetszett.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Nooeca
senior tag
Igazából az a helyzet hogy most 3 hete csak a mobilomra vagyok utalva, es amióta jött ez a frissítés semmit nem vettem észre kivéve az akkuidot ami jelentősen javult a botrányos .189??-rol.
Szóval nálam ez mar csillagos 5-os, még par ilyen batterry update
es rendben vagyunk... Csak az RS2 ne tegye majd tönkre mint most az RS1 tette. -
captainnemo
aktív tag
Én most veszek kísérletképpen egy 950-est, a jó kamera és a dual sim miatt. nem nagyon látok olyan telefont droidosat sem ami dual simes és a mobil szinten "csúcs" kamerája van. Van a 950-esnek topikja külön? Nem találtam. Régebben volt windowsos mobilom de eladtam mert nem tudtam megbékélni pár dologgal, de láttam az egyik kollégámnál ezek közül sokat javítottak. Egyelőre nem véglegesen veszem meg hanem megtartom a droidos telefont, hátha nem jön be.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz captainnemo #86488 üzenetére
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Boonen007
őstag
Most akkor mi van az ebay appal?
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
Spet
addikt
válasz Boonen007 #86491 üzenetére
Nézd meg mobilról, hogy elérhető-e még telefonra erről a linkről. Ha telepítve van akkor ugyanúgy használható (még).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
mirci18
addikt
válasz Pearce #86492 üzenetére
Napokkal ezelőtti hír.
Ilyen híreket minden héten tudnak ide az emberek beírni sajnos.
Mondjuk az ebay-t nem sajnálom mert rossz volt jobb a böngészős verzió.Én már csak arra lennék kiváncsi hogy meddig lesznek még itt emberek a fórumon akik elhiszik azt hogy majd egy új frissítés érkezése után jobb lesz a telefon.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
-
zoger
tag
Leadtam szervízre és addig cserébe kaptam egy vodafone smart 4 típusú telefont. Ok, hogy fél giga ram, meg pocsék kijelző, meg szar kamera, de most 3. napja használom s eddig tökéletes. Pozitív csalódás számomra. Gondolom legalább lesz egy hét mire visszakapom a lumiát, kíváncsi leszek mit produkál addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest