- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Brucehun: Nincs,ha gyárilag 10zel jött ki akkor arra nem lehet 8.1et rakni,mert nincs rá képfájl
550 vagy 950re tennéd fel?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz #97246720 #82100 üzenetére
Nekem is az van fent. Komolyabb gond nincs vele valóban, bár azért minden új buildben van valami meglepi.
Viszont igazad van, az appok hiányában is, és ezt a 10 sem fogja orvosolni nála (sem), ezért írtam, sokat ne várjon tőle.A 8.1-gyel sem volt különösebb baj, a legnagyobb gondját a 10 sem fogja megoldani."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
taip
senior tag
válasz scyllarus #82102 üzenetére
Az appok hiánya tényleg gond lehet, bár nekem pont megvan minden ami kell.
Plusz összehasonlítva a 630-ason futó 8.1-et a 650-esen futó 10-essel, nekem kategóriákkal jobb élmény az utóbbi. Nem volt bajom a régivel, de most már semmi pénzért nem térnék vissza.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
scyllarus
veterán
Igaz, elfelejtettem, van egy felesleges iterációktól hemzsegő is. Időmilliomosoknak ajánlott.
Akkor írd meg neki, csinálja aszerint."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz hroberto #82108 üzenetére
Mi az nagy többség? A nagy többség inkább falhoz vágná néha a készülékét, amilyen hülyeségeket csinál. de tudom, hogy neked mindig minden klappol... Ne engem győzz meg ezzel.
(#82109) scyllarus
Az, hogy neked mi felesleges, vagy mi nem, (meg nem nagy eresztés a rendszer, szerinted), az egy dolog, de hogy a háttérben tilos lefrissíteni az áruházat, amíg leszedi az FT-t amit nem említettél, mert az egyik legnagyobb okozója a végleges migráció és a treshold rendszer totális elbaszásának, az meg egy másik. Ez a fontos lépése ennek főleg, de felőlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, vagy jó lesz, vagy nem. A leírás szerinti telepítés, viszont eddig megállta a helyét és semmivel sem nagyobb szopás pontonként végig menni rajta egyszer, ha már neki áll valaki...
[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Előre elnézést a nem túl fontos kérdésért, de valaki eltudná magyarázni mi folyik itt ezzel a TH és RS vonallal? Jött hozzám egy Lumia 830, már eleve (gondolom HR után) 10-el indult. 10586 fut most a telón. Csak érdekesség képpen egyébként alapból is felrakná ha 8.1-el indult volna, vagy ehhez is kellett volna egy plusz programot telepíteni amit esetleg az előző tulaj már megcsinált?
Aztán itt ez az RS vonal, most a kettő az totál külön megy vagy mi folyik itt? (mert ahogy elnéztem két külön ágon futnak a dolgok) Azt már tudom, hogy insiderrel lehet ráerőszakolni a telefonra, de megéri egyáltalán vagy maradjak ezen a stabil verzión?
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Kube
senior tag
Van még egy kérdésem, ismerősnek van egy L640 telója. Ami fura, hogy amikor megnyitja a galériát és azon belül egy képet akkor eltűnnek a navigációs gombok a kijelzőről, ergo nem lehet visszalépni. Gyári teló, gyári 10-el, elég furcsa működés. Úgy tud csak kilépni, ha lehúzza az értesítőt és ott valami hülyéskedik vele. Látott már ilyet valaki? Mert én totál elképedtem. Ilyenkor örülök, hogy az L830-nál nem lehet csak úgy eltüntetni azokat a gombokat
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Ahol eltűnik a navigácios sav,ugyanitt az ujjával vissza is tudja húzni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
Mindezt úgy hogy nincs is wp-m Örülök hogy működik. Most elkepzeltem hogy fél ev alatt nem jött rá erre,és ott szenvedett vele mindenféle trükkel. De jobb később mint soha
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Kube
senior tag
válasz spider80 #82131 üzenetére
Nekem meg csak dedikált gombjaim vannak, így nem volt kérdés. Sokat nem szenvedett vele, ritkán nézte a képeit A reakciója ennyi volt: azta, most erre hogy kellett volna rájönnöm.
[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
válasz jaffa 2843 #82133 üzenetére
Lányról van szó mondom ha már itt vagyok megkérdezem neki az "egyértelmű" ux megint más kérdés ilyen téren amúgy is vannak gondok rendesen még...
[ Szerkesztve ]
-
-
thomas791
tag
Sziasztok!
Adott lumia 730 dual sim, jelenleg win10 (update)
Gyárilag win 8.1 volt.... Szeretném ezt visszatenni....
Kérdés: A WP recovery tool ezt rakja vissza?Megbizhatóság? Nézz utánna!
-
őstag
Friss, de ebben sincs új infó. Továbbra sem látszik, hogy az MS gyártani fog-e a jövőben telefont a megmaradt kisebbség, nem üzleti részének.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
confuser
senior tag
A reakciója ennyi volt: azta, most erre hogy kellett volna rájönnöm.
Üzenem neki hogy úgy, hogy gyárilag minden navigációs sáv eltűnésékor felugrik egy üzenet, hogy egy felfele swype-pal visszahozhatod, és ő nyomott ugyanezen az üzeneten egy olyat, hogy "többet ne jelenjen meg".
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest