Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz zolee0307 #43191 üzenetére

    Érdemes beruházni rá? -> összességében minden kicsit gyorsabb a Win 8ban (win7hez képest), ugyhogy igen. A Metro (modern ui) felület van akinek tetszik, van akinek nem, de bizonyos segédprogramokkal teljesen ki lehet kapcsolni, ha nem akarod használni.

    Elég a sima 8.1 verzió is otthoni használatra, ugye? -> otthoni használatra elég a sima is. Itt van összehasonlító táblázat a verziók között: [link]

    Azok a programok, játékok, amik win 7-en mentek azok a 8.1-en is fognak futni? -> Ahogy a kolega válaszolt, a játékok 99%-a fut rajta. Ami win7-en fut játék, az 99,99% hogy win8/8.1-en is fut.

    Online fiókot érdemes választani, vagy az offlinet? -> szerintem online fiókot. Skydrive szinkronizáció, elmenti a gép beállításokat, Internet Explorer könyvjelzőket, az általad telepített metró appokat, a modern ui csempéid elrendezését, az egyes metro app-okhoz használt fiókjaidat. Ha netán újra kéne telepíteni a gépet, sokkal egyszerübb dolgod lesz.

    Mi kell az online fiókhoz? -> egy outlook emailcím. Telepítésnél is tudsz egyet csinálni, de ha előre megcsinálod, akkor a telepítés végén csak annyi dolgod van, hogy megadod az email címed, és a hozzá tartozó jelszavadat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák