Új hozzászólás Aktív témák

  • spgabor

    aktív tag

    Sziasztok!

    Telepítő lemez létrehozásával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Van egy-egy Win7 x86 és x64 MSDN-es iso-m. Ezekből szeretnék egyet csinálni, menüben választva a telepíteni kívánt verziót. Neten találtam hozzá leírást, egy magyart és egy angolt.
    A leírásokat elolvastam, bár volt, ahol nem egyértelmű. Win7 SP1 64bit-es lemezképet módosítottam. Az általam elkövetett lépések a következők voltak:
    -ei.cfg átírásával elértem, hogy tudok választani kiadás a telepítés elején.
    -a 32 bites verziók beregisztrálását a linkelt oldalakon írtak alapján próbáltam. (itt nem volt egyértelmű a leírás) Ehhez a 32 bites iso-ból származó install.wim-et használtam, mert ha a 64-sel próbáltam, akkor a 64 bites verziókat regelte újra a telepítőbe a Windows AIK. Így a 32-es lemezről kimásolt install.wim-et beregisztrálva a verzió választóba már lehetett választani egyaránt 32 és 64 bites Win HomeBasic, HomePremium, Pro és Ultimate verziókat.

    Viszont a problémám a következő. A 64 biteseket simán tudom telepíteni hiba nélkül. De a 32-est nem. A fájlok másolása után hibaüzenetet ír a telepítő. Esetleg van ötletetek, hogy mit rontok el, vagy esetleg milyen műveletet hagytam ki?

    Előre is köszönöm a segítséget és üdv:
    spgabor

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák