Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    Üdv urak. Kis gondom lenne.
    Hosszú napok óta instabil a gépem. Driver hibákat produkál (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) theát valami nem stimmel. Nem jöttem rá a hiba okára. Akkor jött ki rajta amikor ujra kellett raknom a rendszert egy kedves vírus miatt. Pár nap után elkezdte ezt és még pár más hibát generálni a gépezet.
    Ma ujraraktam a gépet. Gondoltam kifogok rajta egyenként teszem fel a drivereket pár órás kihagyásokkal hátha előbukkan a gonosz driver és végre rájövök mi nem fekszik a gépnek. Ugy gondoltam mielőtt drivereznék felrakom a frissítéseket abban nem lehet hiba. De lett. Alighogy felraktam a következő frissitést ATK system Acpi utility megjött a várva várt kék képernyő.
    Ahogy neten utána olvastam ez az ASUS lapokhoz kell. Ezen keresztül vezérli a rendszer az alaplapot.

    Ez az a frissités.
    Kiekrülhető ennek a telepitése? Vagy ez fontos és kihagyhatatlan?
    Továbbá tudom valahonnan törölni? A frissitési előzményeknél megtalálom de a telepitettek között már nem szerepel. Ha minden kötél szakad ujra frissitem a gépet végül is csak 1 napos :DDD de ha kikerülhető akkor nem ezzel tölteném az időmet.
    Válaszokat előre is köszönöm :R

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Aktív témák