Aktív témák

  • CsatiZsol

    tag

    Sziasztok!

    Eredeti Windows 7 Professionalom van még mielőtt valaki elkezd leoltani és csak eredeti szoftverek vannak a gépen szóval a kalóz verziókból adódó problémákat egyből skippelhetjük is. (Tudom hülye vagyok sokak szerint de aki kalóz szoftvert használ gondolkodjon néha el azon hogy neki hogy esne ha ellopnák a munkáját amivel pénzt akart szerezni...)

    Tegnapi nap folyamán többször is előfordult, hogy a gépem játék közben (Age of Conan) kidobott asztalra és megjelent egy hiba üzenet a tálca mellett miszerint "A ***.** (nvidia megfelelő sorszámú drivere) képernyőillesztő nem reagált majd sikeresen helyreállt...".
    A játék teljesen le is fagyott csak a játék újra indítása után volt hajlandó futni.
    Gondoltam hátha driver gond... a mivel a w7 által letöltött drivert használtam.
    Le is szedtem szépen az nvidia.com-ról a megfelelő drivert, uninstaláltam a windows által felrakottat és feltettem az nvidia-tól letöltöttet. Ez nem segített... Gondoltam nem gond majd ma újra rakom a rendszert és az talán megoldja... de addig idegesítettem magam, hogy a Conan-t még tegnap újra tettem és patcheltem, de ez sem segített.
    Utána prbaként SC2-őztem kicsit, azzal nem volt semmi gond.

    Ma reggel szépen nekiálltam újra rakni a gépet ami sikerült is, driverek frissítések bla-bla-bla felment.

    Aztán elindítottam Conan-t és megint jelentkezett a hiba. Megnéztem SC2-vel és most már az sem megy.

    Megint újra tettem az egész gépet Conan-t most fel sem raktam SC2-őt indítottam megint jelentkezett a hibe és most már ott tartok, hogy a windows bebootol, belépek és utána csontra fagy az egész gép.

    Néztem VGA hőmérsékletet 45 fok, CPU mind a 4 mag 41-45fok. 1 körös vízhűtéssel hűtöm a gépet ettől nem is nagyon szokott eltérni a hő még terhelés alatt sem láttam 60 fok felett egyik adatot sem, és a víz is kellemes szokott lenni nem forrósodik a rendszer.

    Várom a válaszokat és előre is nagyon köszönöm a segítséget.

    Üdv Zsolt

    U.i.: Tudom hosszú lett de gondoltam leírok mindent amit tapasztaltam.

    Az optimista minden vészhelyzetben lehetőséget lát, a pesszimista veszélyt lát minden lehetőségben. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

Aktív témák