Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Geth #17146 üzenetére

    A "sima" (nem LTSC / LTSB) Enterprise pontosan ugyan úgy működik, mint a VL-es Pro. Gyakorlatilag csak az aktiválás más (kulcs helyett VL server), a frissítés 100% ugyan az.
    Az én szemeben az az Enterprise egyetlen, de nagy előnye, hogy hivatalosan le lehet tiltani az általános telemetriát (a Pro verzió csak az 1-es szintig megy le, az Ent. 0-áig: security).
    Remélem, hogy ez megmarad a Win12-nél, és érvényes lesz arra is, hogy az "AI" mit küld haza abból, amit a gépeden lát, egyébként a Win12 lesz az első Windows, amire azt mondom, hogy "kösz nem", és maradok Win11-en, miközben dualboot-al nézegetem, hogy mi a helyzet Linux-on a manapság alapvetően Windows-on működő cuccokkal (pl. videojátékok, főleg DX12U és ami csak valami DRM-es laucher-el indul, mint az EA App, és/vagy van multiplayer rész miatt anti-cheat akkor is, ha csak single akarsz játszani).
    Az LTSC más, az tényleg az a "csak azoknak, akik tényleg tudják milyen speciális célra használják" téma (pl. "Kiosk"-ok, olyasmik, mint a jukebox/zenedoboz, ATM, stb).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák