Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz King Unique #10969 üzenetére

    Gondoltam, hogy majd próbálod kiforgatni az írásom, csak mindig a tiéd legyen az utolsó szó.
    Nem állítottam, hogy a korábbi rendszerekkel nem volt gond! Azt írtam, hogy konkrétan ilyen gond nem volt, amit itt írtam.
    "Nincs a világon olyan másik op.rendszer ,ami ennyi ideig "optimalizál". Rendszeresen ajánlott itt a topikban is, hogy hagyjuk a gépet kb 1 napig..
    Ez nem normális. 🤐
    A TiWorker lenyugodott, jah addig, amíg nem jön újabb update és kezdődik újra.
    Utána a malware.. service következett.
    Végül tiltottam, külső AV fel és nyugi lett.
    Ilyeneket nem csináltak a W8 előttiek."

    "Annak ellenére, hogy többször újra lett indítva a gép és látszólag végzett a frissítésekkel is, valamelyik beakadhatott, mert amikor megint újraindítottam a gépet, akkor újra kiírta, hogy várjak.....
    Korábbi rendszereknél sosem voltak ilyen gondok, de 10 óta elég gyakori, hogy jön több frissítés, amiket gyorsan letölt - telepíti őket, de szinte mindig van 1, amivel hosszabb ideig szenved. Nagyon nehezen tölti le, vagy túl lassan telepíti és az az egy folyamat annyira képes megakasztani a rendszert, hogy az már zavaró."

    Értelmezd pontosan, miről is volt szó. Itt több dolog épül egymásra. Win7-nek is voltak gondjai, de más módon és könnyen kezelhető volt. Alig pár napja is írtam ott pont neked és pont a .NET...-ről. (#71231)
    és hozzátettem, hogy 7-en könnyen lehetett azt ignorálni.
    Nem zaklatott ennyire erőszakosan a frissítésekkel. Letiltottad Szolgáltatásokban az auto update service-t, aztán kész. Kézire állítottad és akkor indult, ha akartad. Itt meg még 20 féle módon próbálkozik, meg erőlködik, ha valaki letiltja szolgáltatást. De itt azt nem tiltottam le. Csoportházirendet használok - nem tiltom, csak átállítom, hogy kérdezzen és magától semmit nem frissíthet. Nem tudom azt honnan vetted, hogy nem ismerem a szüneteltetést és a többi módszert?? Közvetlenül ott van a frissítés alatt, aki nem akarja is észreveszi a gépházban, 🤨 sőt csoportházirendben még azt is át lehet állítani. Arról volt szó, hogy amikor még alapon volt minden, mert frissen telepítettem a Rendszert és elsőre hagytam, hogy mindent úgy csináljon, ahogy akart.
    de írtam, hogy:
    "Mint írtam, akkor MÉG nem állítottam át semmit és nem is telepítettem. Miután megtettem, egyszerre lenyugodott az a pár kedves CPU terhelő folyamat és garantáltan a frissítés sem fog mostanában gondot okozni. 😈 ;)"

    Olyat sem írtam, hogy nem volt előtte telemetria....
    "Kicsit megnövekedett az ilyen-olyan experience frissítések." száma

    Ha neked boldogságot okoz, akkor hidd azt, hogy mindenki hülye, csak te értesz itt mindenhez.
    Minden jót!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák