Új hozzászólás Aktív témák

  • matrix94

    csendes tag

    Wayteq x820 -on szeretnék egy egyszerű saját programot futtatni a saját wince-je alatt, ami soros porton kommunikálna a külvilággal. A kütyü valamelyik UART-ján keresztül gondoltam hogy ki/be tudok jutni az adataimmal egy .NET CF -ben irt programmal.
    Tud vki segíteni ?
    Addig jutottam, hogy van COM1, COM2, COM4, COM7, COM8 a kütyüben. A COM1 -en van a gps modul, ezt megnyitni nem tudtam. Valami foglalja ? A COM4 és a COM8-at engedi megnyitni, mik ezek ?
    Ha jól sejtem az USB port egy OTG-s serial port profile -ra állitható, ezen is lehet valamelyik COMx ? Igy csatlakozik a TMC ? A Wayteq oldalról ez hozzáférhető nekem ?

    ...Ha az USB portos megoldás nem megy, szükségmegoldásként a GPS modul RX, TX vonalaira gondoltam, hogy ráforrasztok egy saját mikrokontrolleres (software packet routerrel) multiplexeres megoldást a nyákon. (még nem szedtem szét, de remélem nem tudták túlságosan elrejteni) ...de egyelőre a GPS modul NMEA mondatait se tudtam még elfogni a saját programommal, nem engedi a portot megnyitni, vki csinált már ilyet ?

    Szóval Win CE részről kell ehhez még valami ? Egyébként létezik ehhez vagy valami nagyon hasonló kütyühöz BSP ?

Új hozzászólás Aktív témák