Új hozzászólás Aktív témák

  • ATM_automata

    őstag

    válasz Anti666 #2337 üzenetére

    Az tény, hogy a 770-el már mindent megtehetsz, amit szoftveresen még nem az x820-al. Szerintem ha ez is lesz 1-2 éves, mint a 770, akkor ezek a szoftveres dolgok megoldottak lesznek erre a készülékre is, mint ahogy már most is sikerült átszerkeszteni a menüjét és futtatni rajta progikat.

    Ami miatt húzódik a dolog azaz, hogy akik megcsinálták a moddingokat 770-re, azoknak nincs x820-uk, ezért nem készült még hozzá szoftver modding. Bár ez sem igaz teljesen, mert én kaptam egy moddot, ami x620-ra készült és az alapján kicsit átdolgoztam az x820-at is, de csak kicsit. XML file a menü. Szerintem azt tesz vele aki ért hozzá (nem én) amit akar.

    A többi szerintem erősen szubjektív, meg kell nézni, kézbe kell venni és lehet dönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Nekem pl. jobban tetszik, hogy kicsit kisebb, kerekebb, mint a 770. Az olyan igazi kocka, ami egyébként nem rossz, valóban férfiasabb darab.

    A GPS chip egyébként sokkal jobb benne, mint a sirf3-as a 770-ben. Gyorsabban pozícionál és jobban tartja a jelet rossz vételi körülmények között is.

    Ár: 770BT-t ahol láttam még ott 32-33eFt-ot kértek érte, x820-at pedig 22-ért vettem a héten.

    Ha valaki komolyabban nekiesne az x820-nak szerintebb többet lehetne kihozni belőle hosszútávon, mint a 770-ből.....

    What else?

Új hozzászólás Aktív témák