Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Üzletileg nem teheted meg. A GW nem adja oda a jogokat, így pedig ki sem adhatod a könyvet, hiába fizeted ki a fordítást.
Igen, az 1990-es években voltak ilyen szépségek, például kiadták az AD&D 2nd edition szabálykönyvet, aminek a kiadóra vonatkozó részét kb. D6 dobásokkal töltötték ki.
De ma már nagyon más szelek fújnak...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
sagajr78
tag
Cain kapcsán igen.
Kronológiailag valahogy így nézne ki a Ciaphas Cain történetek sorrendje (ez ne ma kiadás sorrendje és nem is az omnibus-okban megtalálható sztorik sorrendje, hanem az időrendben, évszámok alapján történő rendezése Cain megmozdulásainak):
1. Fight or Flight (novella, első éles bevetése)
2. Sector 13 (novella)
3. The Beguiling (novella)
4. Death or Glory (regény)
5. Echoes of the Tomb (novella)
6. The Emperor's Finest (regény)
7. Dead in the Water (Audio Book)
8. For the Emperor (regény)
9. Caves of Ice (regény)
10. Duty Calls (regény)
11. The Traitor's Hand (regény)
12. Old Soldiers Never Die (regény)
13. The Last Ditch (regény)
14. Traitor's Gambit (novella)
15. The Greater Good (regény)
16. Cain's Last Stand (regény, itt már visszavonult az aktív harctéri szerepből és tanítóként tengeti életét amikor kitör a 13th Black Crusade és emiatt ismét a tűzvonalban találja magát)Illetve van a The Devil You Know audio book is, de arról lövésem nincs (nem tudtam kideríteni) mikor játszódik, ahogy a The Smallest Detail (novella) és a Little Thigns (novella) esetében sem egyértelmű pontosan mikor is játszódik (még aktív korában zajlanak ezen novellák eseményei, de hogy mikor azt nem tiszta). Előbbi novella főszereplője nem Cain, hanem a segédje Jurgen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Teljesen egyetértek, néha a legsötétebb TSR-os időket idézik fel bennem
Ott van ellenpéldának a FASA, ők pont, hogy nagy hangsúlyt fektettek a nyelvi diverzitásnak, támogatásnak, mégis becsődöltek ők is...
-
Hintalow
senior tag
Hmm.. jól hangzik
Elsőre még nagyon ismerkedős lesz (bár elég kocka a társaság, a WH40K mindenki vágja többé kevésbe)Egy kicsit én is tartok attól, hogy a mariskáknál kicsit nehezebb hozni a szerepjátékot, és a darára helyeződik a hangsúly, majd meglátjuk (tervben van az only war vonal is)
Dark heresy-vel játszottatok? abba még bele sem néztem, de a világ alapján az inkvizíció szolgáltatná a legjobb alapot az igazi szerepjátékhoz (diplomácia, intrikák stb)
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
válasz Rexdemon #113 üzenetére
Jaja a Lexicaniumban sok jóság található
Amit még használok a könyvek áttekintésére az ez az oldal
(bár már nem frissül, de mire eljutok a végéig, elleszek vele egy darabig)[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
sagajr78
tag
válasz Rexdemon #113 üzenetére
Ugyanezt a listát, kicsit kiegészítve, az előző oldalon már bepötyögtem.
Egyébként hiányzik a listáról legalább 2 short story (The Smallest Detail és a The Little Things) és talán már jelent meg új regény is. Jönni még jön majd több sztori is, mert számtalan utalás van Cain találkozására más fajokkal (főleg eldákkal) a már kiadott regényekben és novellácskákban, de sztori velük kapcsolatban még nem került napvilágra (az audio book-ok tartalma sem eldákkal foglalkozik).Érdemes valóban a megfelelő sorrendben olvasni őket, úgy élvezhetőbb az egész sorozat.
-
sagajr78
tag
válasz Rexdemon #116 üzenetére
Annyi baj legyen. A tied legalább nem olvad bele a folyó szövegbe.
A "kiadási" sorrend a kedves inkvizítor asszonyság kezében van, ő rendezgeti olvasható formába Cain kusza irományait és gondolatait.
Kronológiai sorrendben olvasva a sztorikat, viszont érthetőek lesznek az utalások korábbi eseményekre. Enélkül is élvezhető marad az összes történet, viszont az előző események ismeretével pár korábbi látszólag értelmetlen vagy totál mázlis tett egészen új megvilágításba is helyeződhet.
Egyébként én sem sorban kezdtem el olvasni mikor megszereztem a könyveket és novellákat. Puszta mázli, hogy beletrafáltam az első novellába és az első regénybe is. Aztán meglestem mindegyiknek az időjelzését és sorba raktam azokat. Később magam is ráakadtam az általad belinkelt listára ahol ellenőrizhettem a saját sorrendem helyességét. -
félisten
válasz Rexdemon #130 üzenetére
Érdekes dolog, hogy hajdan a 'négy nagy' rend a játékokban az UltraMarines / Space Wolf / Blood Angels / Dark Angels volt, a farkasok lassan kikoptak, de a maradék három eléggé jól tartotta magát. Aztán jött ugye a Dawn of War, és a Blood Ravens, szvsz velük nem nagyon fogunk találkozni, leginkább azért, mert erősen a Dawn of War szériához köthetőek. Másfelől azért a Relic egy picit bátor is volt, hogy egy saját űrgárdista rendet 'gyártott', de üdvözítő is, mert így megtört a jég. A lore szerint ezer űrgárdista rend van a birodalomban, mi ebből ismerünk mennyit? 70-et, hozzávetőleg, és egy részük "érdekes" háttértörténettel, mint a Shadow Wolves, amik egy író feleségének "kedvéért" jött létre (a feleségének tetszett a Luna Wolves űrgárdista rend, szóval készített egy farkas (leginkább Space Wolf) ikonokkal teli, lila színű páncélt viselő rendet...).
A canon szempontjából az a fő gond, hogy a legtöbb rend "csak" ezer űrgárdistával rendelkezik, itt volt a DoW problémája is, mert egy-egy csatában úgy vesztettél el akár egy századnyi űrgárdistát, hogy nem is fájt, picit sem. Persze játékmenet szempontjából ez logikus, csak lore szempontból nem.
Hogy milyen játék lesz? Nem tudom, az állásajánlatok alapján feltehetően ARPG.
Visszatérve a fajokra, valahol probléma is, hogy a többi faj sosincs előre tolva, de alant (felent, kinek milyen a fórumbeállítása) már említettem a Fire Warrior-t, ami ékes példája az óvatosságnak. Kb. maréknyi faj / frakció van, amit elő lehet hozni, és nagyon nem nyúl mellé az, aki a Space Marine / Imperial Guard / Space Ork / Chaos / Eldar, esetleg Tyranids mesgyéken marad. Ha megfigyeled, a Nekronok vagy a Sisters of Battle csak a sokadik kiegészítőben tűntek fel régebben is. (A margóra: volt hajdan egy Panzer General-szerű Wh40k játék is, ott viszont a "birodalom" kvázi egységes volt (Imperium undivided? ), ugyanúgy tudtál SM / IG / SoB seregekből építkezni).
Mivel a világ iszonyú szerteágazó és hatalmas, nehezen tudsz különböző frakciókat jól összemontírozni. A "klasszikus" megoldás ugye az, hogy az Imperium vs. Ork (vagy Eldar) csata közben a fejükre robbannak a Tyranidák vagy a Chaos. A forgatókönyvet itt kb. le is lehet tenni, mert kevésnek tűnik a mozgástér. Ami persze nem igaz, hiszen például lehet a lázadó, birodalomtól elszakadó ex-Imperium frakciókkal is keverni. De ha rossz fiúk kellenek, az Űrorkoknál, Tyranidoknál és a Káosznál messzebb menni nehéz (az Eldarok nagyon jók lennének ebben, csak sajnos a megfelelő háttér prezentálása nélkül súlytalanok sajnos, én ezért vakarom a fejem a DoW2 Eldar vonalán...), főleg, mert a lehetséges opciók vagy nem túl vonzóak (ki ijed meg a Dark Eldaroktól, really?), vagy a háttértörténetet még a GW sem tudja rendesen kikockázni (Necrons, anyone?).
Persze lehet bízni abban, hogy olyan sikeres lesz, mint a DoW volt, és akkor kiegészítőkkel, DLC-kkel lehet további fajokat be-be hozni a játékba...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Rexdemon #152 üzenetére
A Wh40k RPG a WhF RPG-hez hasonlóan a táblás játék értékeit veszi alapul, csak ~10-el megszorozva. Szóval ha génorzó statok kellenek, fogsz egy táblás Génorzó értéket, és felszorzod tízzel.
Standard Genestealer:
WS:6, BS:0, S:4, T:4, W:1, I:6, A:2, Ld:10, Save:5+
A táblás battle reportok szépek, de ilyenkor valahogy mindig a számítógépes játékok villannak be - hiába, ott sokkal látványosabbak és szebbek a csaták.
-
félisten
válasz Rexdemon #123 üzenetére
Most kaptam egy e-mailt a Neocores-tól, hogy nagyon sokan jelentkeztek a Wh40k Asset Manager pozira, és én kiestem az első kalapból.
Így jártam...
(azért az pozitív, hogy legalább azoknak is írtak, akik nem mentek át az első szortírozáson, általában a HR-esek nem veszik erre a fáradtságot...)
-
sagajr78
tag
válasz Rexdemon #186 üzenetére
Csakhogy erről (a földi webway gate-ről) senki nem tud semmit abban a világban, erről mélyen hallgatott őkelme. A dolog egyetlen esetleges hátránya a Föld elvesztése lenne. Cserébe rövid időn belül Császár koma újjászületne azt lehetne hirdetni új Crusade-et a Föld visszaszerzéséért.
A Webway hálózat meg egyébként is pusztul már nagyon régóta (erről hosszasan értekezik a Harlequin és elda kódexek sztori részlege). Ki tudja mennyire lenne ténylegesen problémás a helyzet? A Webway nagyobbik része már rég totálisan összeomlott, a maradék jelentős része instabil és veszélyes még az immaterium dögei számára is.
Szerintem attól, hogy lenne egy kapu nyitva a Földön, az még nem feltétlenül jelentene galaxis méretű katasztrófát vagy kataklizmát. Főleg nem akkorát, mint ami az Eye of Terror létrejöttéhez lenne mérhető, ahol egy időben világok sokasága és lényegében egy teljes faj ment a levesbe aminek túlélői a mai napig csak tengődnek és készülnek az elkerülhetetlen végre.A császár meg nem egy sima sámán, hogy aggódnia kellene amiatt, ami a sámánoknak problémát jelentett. Ő a kollektív tudatuk megnyilvánulása, messze erősebb bármely egyszeri sámánnál, így ez a veszedelem nem fenyegeti. De írja is a linkelt oldalon, hogy halála esetén sem tudnak mit tenni vele az immaterium kreatúrái, azaz ha valakinek, hát neki nincs mitől tartania amikor a porhüvelye bemondja az unalmast és "meghal", nem fogja elszippantani semmi.
Hatalmas potenciál lenne ebben a lehetőségben ha kiaknáznák végre az írók, de amíg nyújtható a Horus Heresy sztorija, mint a rétes tészta, addig abból fogják a lehető legtöbb pénzt kisajtolni. Majd ha az már kifutotta magát, akkor talán végre érdemben is előrelép a 40K is (főleg mert az évszámok alapján már 42K van az ottani jelenben).
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Rexdemon #172 üzenetére
Kosz hogy megemlitetted, imadtam regen, maig hallom: "Stop those goblins, they running with the loot!"
Innen le lehet szedni: myabandonware.com[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz Rexdemon #203 üzenetére
ez kb. ilyen GW policy, mert a Császár egy olyan karaktert akit direkt nem akarnak részletesen leírni, mert hogy olyan "misztikus".. , vannak azért könyvek ahol jóval többet lehet róla olvasni/hallani mint a Descent of Angels-be, az a könyv nekem amúgy elég szenvedős volt, legalábbis addig amíg meg nem jelent az Imperium..
személyes kedvencem amúgy a ' The First Heretic ' volt
elvileg a ' Vengeful Spirit ' részben is sok szó esik a Császárról
-
félisten
válasz Rexdemon #203 üzenetére
Én már korábban kifejtettem a véleményem, hogy a HH sorozat minőségileg nagyon hullámzó, történetvezetés szempontjából brutális hibákat vétő és sok téren gigászi plot-hole (történet-lyukakkal) bír. Én először azt hiszem a Prospero Burn-ig jutottam, de annyira botrányosan rossz volt, hogy ott abbahagytam (tudni kell, hogy anno Space Wolf sereget gyűjtöttem, szóval tetszik/szeretem a rendházat, de még így sem tudtam egyszerűen végigolvasni), aztán tovább olvastam, de továbbra is tele van brutális hibákkal, logikátlanságokkal, és olvasmányosnak sem nevezném őket.
Ian Watson írta anno az Wh40k antológiájának előszavába, hogy írótársai, akik a WhF-et kapták meg maguknak, könnyebben boldogultak, mert csak "behelyettesítték" a világba való dolgokat egy fantasy regény sablonba. Neki viszont nulláról kellett indulnia. Na Watson zseniális novellákat hozott össze (igaz a minőség és a következetesség nála is elindult a lejtőn, talán jobb, hogy nem is fojtatta...), ellenben a HH írói még jobb napjaikban is csak közepeseket.
De ha valamennyire emlékezeteseket akarom megemlíteni:
Pozitívabbak:
-Horus Rising
-The Flight of the Eisenstein
-Mechanicum
-Legion
-Fallen AngelAmik viszont olvashatattlan fércművek:
-Fulgrim
-A Thousand Sons
-Nemesis
-Prospero BurnsNéhány kiragadott plot-hole:
-Annyira idióta az egész Nikaea-zsinat vonal, hogy a falnak megyek tőle... (A Császár ezer más dologban kikérhette volna a "fiai" véleményét, nem tette soha. A Pszi-használatnál viszont hirtelen demokratikus szavazást tart, WTF?!?! )
-"There are no wolves on Fenris". Pont. Az írók sem tudnak vele mit kezdeni, azon túl, hogy jól hangzik. Ja, eredetileg Leman Russ története az eredeti Wh40k-ban megvolt már. Leman Russ-t egy Thunderwolf nevelte fel. Szóval ezek a bestiák már az előtt ott voltak, hogy egyáltalán a Primarch-ok szétszórodtak. De nincsenek farkasok Fenris-en...
-A HH előtt a Császár maga volt a lángoló tűzoszlopa az emberiségnek. Egy pozitív mintakép. Ebben a verzióban Horus sem volt idióta, vagy hülye, egyszerűen a káosz megfertőzte a tudatát, és emiatt fordult szembe a császárral. A HH-ban a Császár egy tökkelütött félnótás, aki lényeges dolgokat halgat el a "fiai" előtt, ha nem ért egyet valamelyik tettükkel, lerombolja egyik bolygójukat és letérdelteti őket, a legerősebb Pszi-jének pedig megparancsolja, hogy ne használja többé a képességét, és hazaküldi. Amikor elviekben megszegi ezt a parancsot, azt a Légiót küldi ki utána, amelyik a legrosszabb viszonyba van vele, annak a vezetésével, aki előtte a Nikaea-i zsinatot kvázi kiharcolta, és ráadásul Horus még őket is félre tudja vezetni.
-Néhány Légiónak, hogy-hogy nem, nem csak száma, de elnevezése is volt, Imperial Heralds (később Word Bearers), Dusk Raiders (Death Guard), War Hounds (World Eaters). Míg másoknál külön kiemelik, hogy amíg a Primarch-ukra rá nem akadtak csak számmal hivatkoznak. Miért? Nem kötjük az orrodra, azért...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Rexdemon #208 üzenetére
A Wh40k Wikia jó dolog, de sajnos a HH-t mímeli, hiszen a novellasorozattal "canon" lett az ott szereplő történet.
Én mindenképpen ajánlom az 1D4Chan.org-ot még. Zseniálisan és kíméletlen őszinteséggel zsigerelik ki a világot, a játékot és persze a Games Workshop-ot.
A Nemesis... nézd, nyugodtan kezd el olvasni, nem vagyunk egyformák, lehet, hogy a kedvenc novellád lesz a világon. Csak kis esélyt látok rá....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Rexdemon #213 üzenetére
Mitchel Scanlon szerencsére nem kapott több lehetőséget a novellaírásra, de hiába, a többi író sem ér fel a feladathoz. Kiváncsi lennék, hogy egy Michael A. Stackpole vagy Timothy Zahn mit tudna kezdeni a témakörrel...
-
félisten
válasz Rexdemon #226 üzenetére
A kérdés az, hogy reálisan kívánod a problémát vizsgálni, avagy canon (a hivatalos WG álláspontot).
Reálisan bolygóról bolygóra, régióról régióra eltérő lehet ezzel kapcsolatosan a nézet. Lehet, hogy a birodalmi kultusz egyes ágaiban ez tabu téma, máshol kihasználják a benne rejlő lehetőségeket (például hogy a pszi-k azért jelentenek veszélyt, mert láthatjuk, mit műveltek a rajtuk keresztül ebbe a világba áramló káosz-ivadékok, még a Császár leghűbb és legjobb fiát is a birodalom ellen fordították), megint máshol lehet, hogy ezt nyíltan kinyilatkoztatják. Való életből való példával a katolikus vallásnak is vannak különféle ágai (római, görög, anglikán, stb.), tehát feltehetően a birodalmi vallás is szegmentálódik.
Nyilvánvalóan behatóbban nem ismeri senki az egyszerű hétköznapi emberek közül a történetet, nem tudnak a trón eredeti funkciójáról, arról, hogy a Császár min ügyködött, ahogy arról sem nagyon tudhatnak, miként fordultak egymás ellen a császár fiai. Stb.
A WG álláspontot nehéz követni, egyes régi White Dwarf-okban és a novellában látott szövegek alapján az 1990-es években képviselt álláspont szerint a lakosság nagy része általában mélytudatlanságban van tartva, erősen feladatspecifikus még a középosztály képzése is, ahogy az is, mennyit lát a világból. A szegényebb / alacsonyabb osztály pedig végképpen tudatlanságban éli le az életét.
Erre erős utalások vannak például Ian Watson: Space Marine (Űrgárdista) novellájában. Lexandro eléggé felvilágosult volt, mint gazdag és iskolázott nemes, Yeremi képviseli a kvázi középosztályt, már ő is erősen specifikus tudással rendelkezik csak (utalások a Cult Mechanicus vonalra, mely szerint rúnákkal és imádtságokkal tartják karban a gépeket), Biff pedig kvázi semmit sem tud arról, mi van a közvetlen környezetén túl...
-
félisten
válasz Rexdemon #228 üzenetére
Őőő.... nem igazán tudom, hogy mi lenne az elvárásod. Ugyanilyen bő lére volt eresztve a Star Wars világa az Expanded Universe-ben (EU).
Így hirtelen nem is tudok a BattleTech-en kívül olyan Sci-fi világot mondani, ahol a regények és a játék valóban végig következetesen vannak egymás mellett - illetve legalábbis így volt 3060-ig, aztán ott is kicsit szétestek a dolgok, miután a FASA kezéből kikerült a dolog.
-
félisten
válasz Rexdemon #233 üzenetére
Először is Dan Abnett eléggé hullámzó színvonalon ír, tehát a fene tudja, hogy jó-e, hogy az ő nevével fémjelzik az első részt (a második részt jegyző Rob Sanders-t még kevésbé ismerem). Szóval térdre biztos nem borulok egyből.
Másodszor majd kiesett a szemem az árakat megnézve... 134 euró a 12 kötetes e-book elővételben, és "mindössze" 359 euróért akár a teljes (e-book és audiobook) sorozat is az enyém lehet?!? Köszi, de kihagyom.
Harmadszor, a 238 oldal nekem eléggé karcsúnak tűnik, mert azért a HH novellák általában 400 oldal felettiek voltak.
Negyedszer, az IstenCsászárt eláruló, xenókkal análisan közösülő, kénköves pokolban jeges fürdőt vevő édes felmenőiket szopogassál reggelente. Éhgyomorra. Képesek ismét pre-40k időszakba belevágni???
Előjönnek azzal, hogy az arany trónus meghibásodott, amit a Mechanicum nem képes megjavítani, az Astronomicon fénye is gyengűl, szóval úgy tűnik, az IstenCsászár végleg elhagyja földi porhüvelyét. Ezt belebegtették vagy 10 éve. Azóta ezt a dolgot valahogy nem bolygatják.
Persze, ilyenkor mivel kell foglalkozni? A 32. évezredben történtekkel...
-
félisten
válasz Rexdemon #235 üzenetére
Nem is olyan régen azzal a költői megállapítással jöttem elő, hogy amilyen ütemben halad a HH története, még fél évszázadig elhúzzák a Császár és Hórusz küzdelmét.
Ebből a szempontból csattanós választ adtak, nesze neked, itt a XXXII. század, rágcsáljad.
Annyi pozitívuma van, hogy előre megadták, hogy ezt csupán 12 kötetig húzzák...Egyébként számomra továbbra is "ciki", hogy ennyire a Space Marine történeteket húzzák, biztos lehetne ezer és egy Space Ork vagy Elda, esetleg Tau szemszögből elmesélt jó kis történet, de nem, a huszomháromezredik űrmariska történetet többen olvassák....
-
félisten
válasz Rexdemon #266 üzenetére
Ahogy nézem, nem annyira derült égből, 2014-ben jelentették be, tavaly szeptemberben jöttek a teaserek. Mondjuk az pozitív, hogy Mark Strong lesz Eisenhorn hangja.
A képek hangulatosak, bár a játékmenet számomra nem kristályosodott ki. Főleg az olyanok alapján, hogy "‘Rhythm combo' combat system".
-
félisten
válasz Rexdemon #284 üzenetére
Eleve gáz RTS-nél, hogy a finomhangolásra nincs idő. Az AI meg gáz, mert ugyebár rá lehet bízni a hajó irányítását, de a helyzettől függően én úgy vettem észre, hogy a játék (stratégiai játékhoz méltóan) folyamatosan "csal", vagyis erősebb erővel támad, mint amivel te rendelkezel. Innentől kezdve az a kérdés, hogy milyen gyorsan kattintgatsz.
Próbáltam, hogy több kisebb egységet használok, hátha akkor például megoszthatom az ellenfél tüzét. Ennek nem sok értelme volt, szóval most azzal próbálkozom, hogy kevés, de erősebb hajókat osztok be.
A multija a fórumbejegyzések és a béta alapján egyébként dettó ez vágja agyon, egyszerűen ez a játék erre alkalmatlan.
-
félisten
válasz Rexdemon #286 üzenetére
Pénzt én se adnék érte. A grafika terén engem az zavar, hogy nem érezni a méreteket, a tömeget. Egy EvE Online-ban, egy X3-ban ezt meg tudták oldani, itt nem, pedig a játékmenet sokkal egyszerűbb, hiszen csak 2D-ben mozognak az űrhajók.
A nehézsége szerintem az agyon bonyolított, majd finoman automatizálni próbált RTS vonásoknak köszönhető, és igen, a kör rendszerű játékmenet lehet több lett volna itt.
Viszont úgy meg ugrott volna a multi, márpedig az komoly selling pointnak volt szánva (aztán ahogy olvasom, a balance problémák miatt talán a legnagyobb bukója a játéknak).Sajnos jó ideje az a bajom, hogy hiába néznek ki jól a Wh40k játékok trailerei (a Gothic Fleet-é is az volt), ha maga a játék gáz. Márpedig a DeathWing esetében hiába néz ki nagyon jól az "Aliens" szerű játékmenet, rögtön bevillan az Aliens: Colonial Marines blama...
-
-
Rexdemon
aktív tag
válasz Rexdemon #310 üzenetére
Egy játszható demókkal foglalkozó oldalon eddig 20 vélemény érkezett a játékra. Viszonylag széles spektrumon, de egyetemlegesen egyfelé mozognak: a legenyhébb, hogy semmi izgalom nincsen benne, mert gyak a könyvet játsszuk újra, a markánsabbak viszont (és ezek vannak többen) "eretnekséget", "szégyent" és "hulladékot" emlegetnek, sőt egyesek azonnal Extreminatusért kiáltanak...
Szóval: "Én szóltam előre!!!"
[ Szerkesztve ]
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
félisten
válasz Rexdemon #315 üzenetére
Grafika: Nagyon jó (azért láttunk már jobb CGI-t, de tény, hogy nagyon-nagyon igényes)
Animáció: Jó (vonzó, hogy nagy tömegnél, pl. felvonulás csak "copy-paste" kell egy csomó modellnél és animációnál, de ez egyben azt is jelenti, hogy "kiugrik" az, hogy mindenki ugyanazokat a mozgásfázisokat ismételi, itt például azt csinálták, hogy a Birodalmi Öklök első és harmadik sora azonos, a második sora egy eltolt fázist ismétel - nekem feltűnő...)
Hang: Nem tudom, a munkahelyen nem tudom hanggal megnézni még.
Hangulat: Üt. Tényleg nagyon jó, átjön a Wh40K feeling...Csak kár, hogy éveket vártunk erre a nettó 5 percre...
-
félisten
válasz Rexdemon #334 üzenetére
Az adott körülménytől függ. Először is nem nagyon van olyan, hogy egy rend csak egyetlen világról toboroz. De ha valamiért ezek kihalnak, akkor az Administorum kioszt majd nekik egy újat, ahol még nem toboroz az Astares.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest