Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz mikrosuttii #2190 üzenetére

    A játék elején ugyanannyi hely van minden nemzet "garázsában" 3 db T1 repülővel, amiből mind a 3 "reserve", amik majdnem fullosan ki vannak fejlesztve, illetve az ilyen gépeket megilleti az ingyenes harc utáni rendbetétel, és felfegyverzés. 2 további "garázshelyet" vehetsz ezüstért, a többi már aranyba fog fájni. És akkor most térjünk a lényegre: Itt a garázshely tulajdonképpen 1 újabb legénységet jelent, aki vezetni fogja az adott slotban a repcsit. Tehát, ha az adott slotból kiveszed az éppen használatos repcsit (send to holiday), és beteszel oda egy másikat legyen az új, vagy csak egy másik slotból egy másik, "átképzési" ezüstöt kell fizetned, mert az a pilóta (crew) még nem vezette azt a gépet. Tehát jegyezd meg: 1 slot = 1 legénység ( továbbiakban crew), az a saját slotja őt mozgatni nem tudod, csak a gépeket amiket vezetett, vezet, vagy vezetni fog. Tehát ha neked vizuálisan nem tetszik a jelenlegi felállás, és pakolgatni akarod egymás között a gépeket, fizetned kell az átképzésért. Természetesen a crew amit már megtanult vezetni, többet nem felejti el, tehát ha legközelebb ugyanazt a vasat teszed oda, nem kér érte ezüstöt.
    Duplafedeles gépek: Ki mondta, hogy első világháborúsak? :) Mindegyikük 1930 és 1937 között lett kifejlesztve, akkoriban még csak tervezőasztalon voltak a klasszikus egyfedeles gépek nagy része. Ami nagyon jó bennük az az irányíthatóságuk, tűzerőben nem remekel a nagy részük, na meg sérülékenyek.
    Új gépet fejlesztettél ki: Törvényszerű hogy először nagy lesz a kavalkád a csatába vitt gépeidet illetően, mert még lesznek T1-esek, de már leszek T2-esek is, és mindig a legfejlettebb gép alapján sorsol csatába az MM. (persze figyelembe véve a szintedet is, amit a profilneved mellett látsz).

    Hangárra még visszatérve: Az én meglátásom az, hogy bőven elég 6 crew (sőt, 5 is), Arcade-ban veszed csak hasznát, RB és SB módban úgy is csak 1 gépet vihetsz. Aranysasért cserébe kérhetsz feltámasztást egy adott repcsire az adott körben (backup plane, a fejlesztések ablak legtetején találod), de csak AB módban működik.

    Revolit:
    Nem hajt a BF109 életérzés? :D Én szeretem a német ágat, agresszívan kell velük játszani, akkor sikeres az ember. Szinte minden ággal már T2-T3-T4-ben vagyok, de USA-t még nem volt kedvem nekem se húzni.
    Az oroszok iszonyat jók, én szeretem a Lagg-okat, Yak-okat, Mig-eket, na meg az IL2-est! Iszonyat mit művel az.

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák