Új hozzászólás Aktív témák

  • bazsi83vp

    senior tag

    válasz donmackó #11573 üzenetére

    Ez tény, bár önmagában a végzettség egy dolog, nekem is van 2 rendes egyetemi és mégis depressziós vagyok, kurvára felbasz, ha valaki nem a dolgát csinálja, a cégnél ugye nem azért fizetek. Ettől szar vagyok? Lehet, nem kell pl nálam dolgozni.

    Van itt olyan informatikus aki rövid úton repül, mert kb az a három műszakban a többiek munkáját beütni való kategória. Egyetemet végzett ő is, nem az az okj-s betanított coder, csak épp újat alkotni nem tud. Gondolom ott az oktató néha visszadobálta a vizsgát. (Mérnökasszisztensből is volt 1 hasonszőrű sügére.)
    Az hogy a kollega szeret-e vagy sem.... Nem a feleségem, így ebben a mai kivagyi világban egy ideje nem érdekel. Mindenki menőmanó, de másfél éve mindenki nyomorát pont ezért leszarom, ahogy más is az enyémet.

    A kor.... hát az egy érdekes dolog, van olyan 50+ ember akit tisztelek, meg van olyan is (pár 10.000 az országban) aki besúgó volt, na őket nem.

    Egyébként a következő cinikus megjegyzésedre sem fogok másképp reagálni, ilyen a depis és a cini.. izé, a bunkó találkája. :P

    Akkor on: Ez a lövéskihagyás nálam is előfordul időszakosan, de inkább csúcsidőben. Bár mással nem játszom, de hétvégén olyankor néha szalad a ping, pedig a digire nem igazán van panasz, a szerver lehet nem bírja.

Új hozzászólás Aktív témák