-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz pietrrr #23082 üzenetére
Igen, működik.
Így használom több éve.Az internet mindegy hogy honnan jön,
wifi-nél se kérdezi meg hogy:
"Én aztán hogy kerültem ide?"[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Victoryus94
őstag
válasz pietrrr #23415 üzenetére
Zoiper és VOIP. Utóbbi a legegyszerűbb, és a legtöbbeknél stabil. Előbbi több beállítást kínál.
Topik összefoglaló:
"Jelenleg ajánlott VoIP szolgáltatók:
StuntCalls ( legolcsóbb mobil hívás )
Browsercalls ( legolcsóbb vezetékes hívás )"Stuntcalls-ra van pl. viszonteladó, de szerintem 3-4 ezer ft-t megér. Máshol ez egy havi számla, itt meg fél - 1 évig ellehetsz vele.
Ha visszaolvasol, van létezik próbahívás is... ha csak a technikai hátteret ellenőriznéd (működik-e a telódon, elég-e a neted, stb.)[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
-
hgabor19
aktív tag
válasz pietrrr #23468 üzenetére
Hangminőségben így lehet elérni a legjobbat, saját tapasztalat. (1, a legjobb)
VOIP szolgáltatóra most nem térek ki.1. Kábeles internet, asztali Ethernetes VOIP telefon
2. Kábeles internet, WiFi router, mobiltelefonos VOIP kliens
3. Mobiltelefonos VOIP kliens, 4G mobilnetDe pl. a 3-as esetben egy jól belőtt OP rendszer, jó HW és VOIP SW is hozhat tökéletes minőséget.
(nekem a 3-as felállás van, tökéletesen elboldogulok vele) -
joelke HU
senior tag
válasz pietrrr #23669 üzenetére
Általában viszonteladóknál van 5 dolláros (1900 Ft-ért) vagy 5 eurós (2000 Ft-ért) feltöltés is, de igazából nem éri meg, mert drágábban váltanak. Ilyen például a hanstel is. De mondjuk náluk megavoip pont nem tölthető, stuntcalls viszont legjobb tudomásom szerint igen.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
KTU
addikt
válasz pietrrr #23669 üzenetére
StuntCalls itt tölthető akár 5 €-val [link]
Úgy néz ki olcsóbb itt a voipresellers.net oldalon tölteni, ha magyar címmel regisztráltál, de nem biztos,
én nem próbáltam."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KILLERLALA
tag
válasz pietrrr #23689 üzenetére
Igen lehet PayPal !
A cím nem befolyásoló tényező szerintem ( töltés szempontjából) !
Én a bankkártyást választottam eddig, igaz 1x töltöttem !
Ott arra kell figyelni, ne mentse a bankkártya adatokat, mert ha bizonyos szint alá csökken az egyenleg, tölti automatikusan !
Tehát ki kell venni a pipát a kártya mentése után !
Alapértelmezetten be van kapcsolva !( Magyar cím esetén ez van !!!! )
A döntés a TE kezedben van !
Sok sikert !
Üdv: Laller
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz pietrrr #23689 üzenetére
Vigyázz, mert a harmadik sikertelen után le szokta tiltani az azonnali feltöltési módszereket!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
joelke HU
senior tag
válasz pietrrr #23799 üzenetére
A voiptól mobilon sose várj olyan minőséget, mint a GSM-től. Nem véletlenül ez a legolcsóbb megoldás. Értettétek egymást? Információt tudtatok cserélni? Akkor meg? Őszintén mi kell még? Ha ennyire fontos a tökéletes hangminőség, akkor vegyél egy korlátlan havidíjas előfizetést aztán élvezd a "minőséget"
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest