Új hozzászólás Aktív témák

  • fonok87

    aktív tag

    válasz #15779328 #82676 üzenetére

    Köszi az ajánlást. Sajnos nekem volt már, és nagyon nem vált be. Nem merek megint kísérletezni vele, megrendeltem már az Aquacomputer DP Ultrát - ha a folyadékuk is olyan jó, mint az áramlásmérőjük, a következő 5 évre megvagyok :)
    Hogy miért tartok az AT Protect-től, itt olvasható. A hozzászólásban linkelt képen egyszer sem használt, szobahőmérsékleten és fénytől védett helyen tárolt folyadék van. Ami különbség azóta, hogy nincs átlátszó puha csövem egyik rendszerben sem, a PC plexicsöves, a szerverbe TPV cső kerül (ami egy EPDM-polipropilén keverék). Lehetséges, hogy azzal a két flakonnal volt csak baj, amit én vettem, és az is lehet, hogy a lágy cső anyagával sem voltak barátok - ahogyan #82706 DroiDMester is járt.
    De ha már a folyadékok, eddigi tapasztalatom a most cserélendő EK Cloud white-ról. Jó, szép. NEM szabad hígítani. Kb. 1,3 l lehet ami a rendszerembe megy, gondoltam jó az, ha kis ioncserélttel feltöltöm az egy üveg gyárit. Nem lett; kiülepedett, és a blokkok bordáin összegyűlt a sűrűje.

    [ Szerkesztve ]

    Truss me, I'm an engineer.

Új hozzászólás Aktív témák