Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    válasz holczy #62757 üzenetére

    Azóta már azért jött másik, AT-től cserébe, és ha nagyon lassan is de haladok az új ház/hűtés projekttel, de vannak pontok ami iszonyatos LEGO lesz, meg már most is LEGO :P.
    A hátsó radit beküzdeni a helyére 1,5 óra volt! :DD
    (OI kábelekből is minden duplán, mert 2 gépet támogat a ház, de kikötni ami nem kell nem lehet... Szóval minden kábel kifűzése, radi be.. 10p ameddig emlegettem a phanteks tervező mérnökeit :D mert 5mm hely kellene mindenhol a kényelmeshez, kábelek vissza fűzése a hátfal mögé, megint csak egy sor anyázással, szóval cumi) Mert olyan perverzióm volt, hogy kell a side radi és a ház közé 7mm-es gumi spacer, így pont annyit lesz elemelve a venti, hogy középen ahol a motorja van már nem lesz holt tér és ott is lesz némi légmozgás, ezzel is picit remélem javítva végső fokokon.

    Ventit meg 1-2 dolgot nem kell nézni azok dummy-k :D de mérni próbálni rendezgetni teljesen jó!
    Front radi következő hónapban érkezik egy Heatkiller D5 150 top kíséretében, akkor kiderül majd hogy van e helyem 2 Heatkillernek gyártott konzollal, egymás mellett az oldallapon és részben a side radira rögzítve, a gyári konzol mintája alapján gyártok majd dupla konzolt, mert akkor lesz két köröm! Remélem befér a 2 :C :U

    [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák