- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
senior tag
válasz F e Z o #38515 üzenetére
Hasonló gyerekkor agresszívebb alkoholista apával. Egész gyerekkor elcseszve, viharos válás után Anyám még egy hülyét kifogott ezért öngyilkos lett. Fater lecsúszott csavargott halála előtt 3 nappal meglátogatott rákosan. Senkinek sem kívánom. Ugyan miért voltak ilyen hülyék? Én ezért 30 éve egy korty alkoholt nem iszom, 20 éve nem dohányzom remélem a gyerekem nem egy f*-ként fog emlegetni halálom után.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #38515 üzenetére
Fúú, ez sem jó, amikor otthon is félned kell.
Rengeteg ilyen családról hallottam. Szerencsére nekem nem ilyen jutott.
Mi boldog családként indultunk, a '90-es évek első felében nagyon jó volt, tényleg boldogok voltunk. '91-'92 Spanyolország pedig minden szempontból jót tett nekünk, jobban meggondolva ott kellett volna maradni. Az első töréspont '94-ben jött mikor leköltöztünk falura, ami akkor jó döntésnek tűnt, de már 2-3 év múlva éreztem, hogy nem volt jó lépés, a középiskolában élveztem a kétlaki életet, de nagyon megvolt a darksideja is. Visszatérve a töréspontra a következő az volt amikor anyámat elütötte egy autó, ami végülis közvetve a halálhoz vezetett. A 2000-es évek a maga apróbb problémáival és egyre meredekebb leejtőivel még ajándék volt, 2010 őszétől viszont életem legszarabb időszaka jött ami 2017 elején kezdett enyhülni és 2017 novemberére kezdett jó lenni. Persze addigra már rég szülők nélkül de sikeres külföldi pályafutással a hátam mögött, minden hitel kifizetne, és mostani barátnőmmel is akkor jöttünk összeInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest