Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    Sziasztok!

    nem tudom, hogy a legjobb topikba írok-e a problémámmal, de hátha ti jártasabbak vagyok ebben.
    Van nekem egy Anker Soundcore Lyberty 2 Pro fülesem. Kicsit furcsa, kicsit halk nekem, de összességében nagyon meg voltam elégedve vele egy fél évvel ezelőttig. Történt ugyanis, hogy gondoltam kitakarítom a kicsikét, kis zsírtalanítás (na hát ez van). Körbetörölgettem, picike alkohollal körbetörlés + gumit is. A vetőcsövét óvatosan fogpiszálóval körbevakargattam. Na igen ám, de mindenez után a jobb oldali fülesből eltűnt az izolálás. Passzív benne a zajszűrés, de az nagyon jó, na az most a jobb oldaliből eltűnt és vel együtt a mély hangok is.
    VISZONT
    Ha beljebb toltam a fülembe akkor minden fasza lett, de nagyon nehéz volt úgy beállítani, hogy jó legyen, de ebből a pozícióból is hamar elmozdult. Még úgy ahogy elvoltam vele, de azért csak idegesített, hogy mi lehet az oka, hogy oda lett az izolálással a mély. Na most egy hete megint nekiálltam kitakarítani. Most annyit csináltam, hogy a hang vetőcső végéről mind a kettőnek leszedtem a kis rácsot és körbetöröltem, majd visszatettem és most mind a kettő elvesztette 100%-ban az izolálását + felső és középtartomány fele maradt, onnantól semmi lefelé. A kis rácsot nem tudtam pontosan visszatolni, de nagyjából azért a helyükön vannak, de nem ugyan úgy ahogy gyárilag.
    Ez lenne a probléma, az a kis rács? Vagy mit csinálhattam amitől full megszűnt az izolálás és a mély? Rettenetesen idegesít, mert nagyon sokat használom jövet menet és most hiányzik. :( Van ötletetek mit csinálhattam rosszul?

    (Annyi még, hogy a jobb oldali füles két részből áll, ezek ragasztása elengedte egymást, de finom FB-S réteg rákenésével sikerült szépen visszaragasszam, mintha semmi nem történt volna. Mivel a bal egyben van gyárilag, így ez talán kizárható)

    Ha gondoljátok fotókat is mellékelek.

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák