Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    Jabra Elite 7 Pro 5nap után.
    Hát full áron ez még véletlen se vegye meg senki...
    Valahogy nem realizáltam, hogy ez nyomógombos, és nem érintős. Így lassan 6év TWS-ezés után és igen sok modell után elég egyérmű, hogy a érintésvezérlet szintekkel jobb mint a gombos megoldások.
    A legnagyobb dolog, hogy az ANC az kvázi nincs. A nagyobb márkákhoz képest egy vicc, és nem én vagyok a hülye... Egyszerűen nem rétem, hogy ezért az árért, hogyan lehet ilyet kiadni. Állítgattam próbáltam mindent az appban, de olyan szinten gyengébb mint a Samsung vagy Sony, hogy gyak fasorban sincs. Szóval ANC miatt ne vegye senki.
    A passzív izoláció viszont kimagaslóan jó, cserébe full custom tip kell rá, ami azért többnyire hátrány. Nagy eséllyel nem mindenkinek lesz kényelmes, mert másokhoz képes jóval erősebb a füldugó érzés(mélyre megy) és van akinek ez problémás lehet.
    Az is elég meglepő, hogy a kategóriában egyedüliként, nincs implementálva a füles töltöttségnek részletes kijelzése a rendszerben (fülesek külön + tok), és részleteke csak az appban látsz. Az app egyben fapad és egyben túl sokat akar és nagyon túlbonyolított. Első setup alatt csinál hallástesztet, hogy egyéni profilt hozzon létre. Na ezt erősen el kéne felejteni, az eredménye olyan erősen mű hang volt, hogy pár percnél tovább nem bírtam. (Kaptam egy erős közép magas emelés amúgy.)
    Hangja kb. meh. Bassheadek ne vegyék az biztos, főleg közép és magas emelt alapból úgy, annyira hogy a sibilance határát súrolja. Elég egyértelműen a komolyzene, jazz és hasonlók az erőssége és leginkább arra lett tervezve. El lehet hallgatni, de szerintem nem a túlnyomó többség ízlésére van hangolva alapból.
    Transparancy jobb mint az átlag az biztos sőt, hívást nem tudtam tesztelni, de a transparancy miatt valószínűleg az is elég jó.
    Qi gyors töltést tud a tok, ami meglepett azért, de hogy miért az elején van az USB-C töltő arra nem jöttem rá. :P

    Röviden nagyjából ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák