- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz ballington #1100 üzenetére
Ment privi üzi.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
kjanek
tag
Hátha érdekel valakit.
Eladóvá váltak az alábbi cuccok 2db Kingston HyperX 512MB PC3500 CL2 (KHX3500/512) DDR RAM, 2db 512MB-os Samsung 400MHZ DDR RAM (tccc chip). 1db Kingston DataTraveler U3 PenDrive 1GB-os (origi).
Veszprém
memoria@vipmail.hu -
Pinya007
aktív tag
Vp-ben hol lehet venni 12 cm-es jó minőségű házhűtő ventit? Coolink érdekelne. Pár bolt készletét ismerve nem nagy a választék, de hátha csak rossz helyen nézegelődtem eddig!
Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
Pinya007
aktív tag
válasz ballington #1105 üzenetére
Ott már rég voltam, elég magas árakra emlékszem. Ha máshol nem találok benézek ide is.
-
bibimad
senior tag
Barton 2500+
Gygabyte KT600 lap/SATA,8X AGP/
ATI 9200,
160-as winchester
512/400 ram
LG DVD író
floppy
ATX ház
Irányár 65 ezer
IS7
2,4 cel.D
ATI 9200 128/128
40 giga winyó
2x256 ram
1,44 floppy
LG CD író
ATX ház
Irányár:50 ezer
Gygabyte Titán533 alaplap
1,7 celeron
256/333 ram
40 giga winyó
cd rom
1,44 floppy
GF2 videókártya
Atx ház táppal
Irányár:35 ezer/B]
Telefont beszámítok.Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
MoPeTeR
tag
válasz Pinya007 #1106 üzenetére
Hi! Én a kb. fél éve vettem ott egy fülest. Először bementem megkérdezni van-e, hogy is néz ki, mennyiért adják. Nem volt csak valami kezdetleges, és azt mondta a fickó, hogy majd lesz a héten nézzek be később, nézi a gépet, az ára kb. 3200HUF, a ''jobb'' fajtának. Nekem a netes árlistájukról 2500HUF rémlett a ''jobbakra'' (nem valami csúcsmodell), mondom majd megnézem mégegyszer, persze nem tévedtem. Amikor legközelebb mentem volt nekik, kérdezem mennyi is? Fickó erre, mindjárt megnézem, elkezdte bepötyögni a gépbe, én meg mondom neki, hogy a netes árlistán 2500HUF-ért láttam, és akkor abbahagyja és mondja, ja igen! annyi. Mondom akkor oks, ott és akkor olyan árat mond amit kinéz belőled, nem egyszerű eset. Persze lehet ez csak velem fordult elő
Üdv. MoPeTeRRégebben olyan bizonytalan voltam .... vagy nem?!
-
Pinya007
aktív tag
válasz MoPeTeR #1108 üzenetére
Szeva! Már nem is tudom mikor jártam ott utoljára. Szemem előtt adtak el használt IDE kábelt újként, legalábbis olyan áron. Meg anno még koaxkábelhet kerestünk lezáró ellenállást, az is vagy 5x annyiba került mint máshol.
Akkor ha más nem lesz mondok egy árat!
Üdv.: PinyaOlyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
ballington
addikt
ti most a men-ről beszéltek?
ott van egy tag, azt sem tudja megkülönböztetni, hogy vidi kari v winyó
na meg az a légkör, katasztrófa.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Pinya007
aktív tag
válasz ballington #1110 üzenetére
Igen, egyről beszélünk. MEN...
Végső esetben megyek ide, árlistán nem is láttam ventillátorokat!Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
ballington
addikt
válasz Pinya007 #1111 üzenetére
a legtöbb helyen nem igazán tükrözi az árlista avalóságot.
ált. csak fele annyi terméket raknak ki, mint amennyit ténylegesen.
meg azt utálom, hogy semmi konkrét nincs az árlistán. oda van íva pl: vga gef7600 gs....ennyiAki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Pinya007
aktív tag
válasz ballington #1112 üzenetére
Igaz, vagy ritkán frissítik, vagy kevés terméket tüntetnek fel. Ezutóbbit szerintem mert nem akarnak túl sok alkatrészt raktározni. Egyrészt hogy ne álljon benne a pénz másrészt meg nehogy rajtuk maradjon, amilyen gyorsan jönnek ki új cuccok...
-
Male
nagyúr
válasz ballington #1110 üzenetére
Igen, vannak ott fura tapasztalatok (nekem is, asszem az előző topicba le is írtam egyet-kettőt), viszont tényleg mindent beszereznek amit akarsz... már nem egy dolog volt, amit Veszprémben egyetlen boltban sem kaptam, náluk se volt, de tényleg beszerezték, ráadásul a mondott határidőre...
-
Ra3
őstag
van egy eladó Vantec előlapi panelom, ilyen:
3 hőmérős, fordulatszámszabályzós, firewire, usb kivezetéssel, kábelek, doboz, minden cucc megvan.
legyen mondjuk 3.5k.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Male
nagyúr
válasz ballington #1120 üzenetére
A szokás hatalma
Tehetek róla, hogy nem isznak eleget az emberek?
(még kb 15 kiló van ) -
ballington
addikt
Ezek a fordszám.szabályzós panelek csak spec ventiket szabályoznak, vagy mindegyiket, aminek 3 vezetéke van. Vagy a 2 zsinórosakat is?
Egyébként nagyon jó ár 3,5k-ért.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Ra3
őstag
hali, a hőmérők ilyen kis lapos fóliaszerű valamik, belül fémmel. sajnos nincs meg a ragacs mert én is 2 hónaposan vettem és igazából a hőmérő részét nem is használtam, csak be voltak kötve belül, hogy ne riasszon. a csatik usb 2.0-ak, a belső csatlakozója nem alaplapi, hanem normál, tehát a hátsó i/o panelre kell kivezetni, a firewire csati is ilyen. a kijelzője csak egy hőmérsékletet meg a szabályzott fordulatszámot jelzi (alaplapról kapja), a hosszukás gombbal lehet a hőmérséklet között váltani.
teszt:
[link]
sorry de csak kp. egyébként jó cucc, azért adom el mert vettem egy fekete sokventis házat és nem passzol hozzá.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz ballington #1122 üzenetére
nekem egy titan 3 vezeetékes procihűtő ment róla. úgy működik hogy az alaplapra kell kötni a proci ventillátorának csatijára, ebből meg kijön egy vezeték amire a venti megy. ez is csak azért kell mert így tudja az rpm-et kijelezni.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
van egy eladó firewire kártyám is, noname, az offie-depo-ból származik, még van rá egy hónap gari, VIA chip van rajta. 2k. a fent hirdetett vantec panellel használtam. 3 külső+1 belső port. doboza megvan. aztán van 1.5k-ért egy sb128-asom. 1k-ért egy jó állapotú asus cd olvasó. 1.5 k-ért dobozos asus 1610-es író nero5,5-el (kicsit zajosan olvas).
meg egy ezüst-szürke ház 12-es coolink ventivel, szabályzóval táp nélkül 4k.
mindjárt rakok fel képeket.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
ja a vantec panel asszem 2003 év végi, de gyakorlatilag karcmentes, 3 féle előlappal.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
jó ár esetén eladó egy Samsung 795mb monitor, szeptemberben lesz 2 éves, onnantól még egy év gar. a jó ár mondjuk 18k.
erről van szó:
[link]
asszem más használt cuccom nincs.
ja, helyileg Ajka-Veszprém. 1 hét visszavásárlási garit adok a többi gari nélküli cuccra.
[Szerkesztve]''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
kovi
senior tag
120 GB Seagate SATA HDD-t cserélnék kissebbre. 40 GB-os vagy max 80-as kéne PATA interface-el.
Illetve 15'' TFT monitor is kellene!!!
[Szerkesztve]GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
MaUser
addikt
Senkinek nem kell egy még majdnem egy évig garanciális noti? [link]
A 140eFt irányár, tessék alkudni!''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
S.Feri
őstag
Eladó:
Heattrap MOSFET hűtő 6500 Ft 2 csatival.
Heattrap NB blokk 10000 Ft 2 csatival.
Ez legkiválóbb egy asus p5wd2 és társai lapra lenne.
Logitech quickam pro 4000 webkamera, dobozában, minden kütyüjével. Még van rá némi garancia is, ha jól emlékszem, de utánanézek, ha valakit érdekel.
Irányára: 12000Ft
Logitech LX700 bill & egér combo: 13000Ft
Logitech Mx518: 8500Ft /lefoglalva/De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Pinya007
aktív tag
Abszolút nem hardver, de eladók az alábbiak!
4 db Semperit Top Life 165/70 R14 nyári gumiabroncs. Kb 70%-osak lehetnek.
Ár 4k/db.Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
vashal
tag
Hali
nem érdekel valakit lada direkt szűrő?
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
-
krokk
senior tag
válasz ArmanD. #1140 üzenetére
patás
de engem még érdekelne hogy mikori a 120as
kedvelem ezt a 80ast.. évek óta használom és nehezen válok meg tőle
igaz az utóbbi fél év óta most használtam elöször
felraktam rá a vistát...
amúgy csak porosodott itt.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
S.Feri
őstag
Eladó:
Heattrap MOSFET hűtő 5500 Ft 2 csatival.
Heattrap NB blokk 9000 Ft 2 csatival.
Ez legkiválóbb egy asus p5wd2 és társai lapra lenne.
Audigy 2 zs platinum pro, dobozában, minden aprósággal: 34000Ft
2*1gb/800 ddr2 Patriot memória 4-4-4-12: 70.000Ft
Cooler Master Stacker 830 házikó: 46.000FtDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
ArmanD.
őstag
Ez a házimozi szett akkor érdekelne valakit?
[link]
Használt egy két helyen kis sérüléssel a 1 v 2 hangfalon, mert anyósom gyengéden szokott port törölni! ), de minden okés vele.Öreg vagyok már bohócnak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest