Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor89

    aktív tag

    Sziasztok!

    Mi lehet a gond a gépemmel? A következő a szitu:

    Akartam venni egy szünetmentes tápegységet,de előtte ki akartam próbálni. Rádugtam a gépemet,kihúztuk a 220-ból,hogy a szünetmentesről menjen és kb 5mp után kikapcsolt a szünetmentes. Kipróbáltuk egy komolyabb APC szünetmentessel is,de azzal is ugyanez,de azon még az overload LED is kivillant. Kipróbáltuk úgy is,hogy nem töltjük be a windowst,csak BIOS-ig,de úgy is ugyanez. Mindkét tápegység másik gépeket 10-15 percig képesek voltak hajtani,gyengébb p4-esd gépet fél óráig is. 350 és 450 wattosak. Az egyikben vadonat új akksi van,szóval biztos,hogy jók. Ismerősöm szerint vmi nem stimmel és sokkal több áramot kér a gépem mint kéne neki.

    A konfigom a következő:
    Asus m5a78l-m
    Phenom II x4 965
    2x2 gb ddr3 1600mhz
    1 sata vinyó 5400
    1 ssd
    1 dvd rw

    A vicc,hogy nincs benne külön videókártya. Az egész cuccnak max 100W-ot kéne fogyasztania,nem?

    A történethez még hozzátartozik,hogy pár hete olyat csinált a gépem,hogy hiába tettem alvó állapotba vagy hiába kapcsoltam ki ha 1 óránál tovább vártam a visszakapcsolással akkor nem indult be a gép. Nem reagált a bekapcsoló gombra sem,csak úgy müködött,hogy kikapcsoltam a tápot,vártam 10mp-et és visszakapcsoltam.
    Beraktam egy másik tápot teszteltem 1 hétig ,azzal nem csinálta,aztán visszatettem a régit és most 1 hete megint nem csinálja egyáltalán. Azelőtt meg mindig csinálta.

    Mi lehet ez? A táp hülyült meg? Ezenkivül semmi baja a gépnek. A táp amiről szó van: Chiftec gps-450aa-101a

    ui: A vilalnyóra is meglehetősen pörög,pedig szinte semmi fogyasztó nincs a hütőn meg a számítógépen kivül.

Új hozzászólás Aktív témák