Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szaki Bácsi

    tag

    válasz Kavinton75 #1507 üzenetére

    Az, hogy bontva lett a gép lényegtelen. Ha akartam volna mindent felrakok külön.

    Hasonló példa, hogy végre mindenkinek világos legyen:
    Be mész a boltba. Kint van egy:
    -TV 150 ezer.
    -Házimozi 65 ezer.
    -Blueray lejátszó 22 ezer.

    Ezek össz értéke: 237 ezer. DE ma akció van! Ha elviszed a 3-at, akkor 200 ezerért a tiéd, cakk pakk. Viszont! ha a TV beszarik és te vissza kéred az árát akkor nem a 150 ezret fogod vissza kapni. Hanem szépen kiszámolják, hogy összesítve ez hány % kedvezmény volt és azt az összeget kivonják a TV eredeti árából.

    Valamint: Ha adott a 3 dolog összesen 200 ezres árral. De neked nem kell a BlueRay. Mert nem fogod használni. Akkor nem 178 ezer lesz az összeg amit fizetsz. Hanem 215 ezer. Mert úgy már nem él az akció.

    Amit kiírtam az a full gépre vonatkozott. Nem pedig arra, hogy onnan vedd meg, mert akkor nem 191-be jössz ki, hanem 180-ba. Neked nem kellett valami. Így a kedvezményem már nem volt érvényben. Ilyen egyszerű. Tetézhetjük ezt még. De amin te fennakadtál az konkrétan hanyagolható. Ráadásul még én voltam a jófej, mert azért valjuk be. nem sokan engednek 13 ezret az eladásra kínált termékből.

    Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés